صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۴ - ۱۱ تير ۱۳۹۵

شرکت مارون ۲۰ درصد نفت مناطق نفت‎خیز جنوب را تولید می‎کند

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون گفت: تولید روزانه بیش از ۶۰۰ هزار بشکه نفت از سه میدان مارون، کوپال و شادگان که به عبارتی ۲۰ درصد میزان تولید کل مناطق نفت خیز جنوب را شامل می شود، در دستور کار این شرکت قرار دارد.
کد خبر : 98089

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، جهانگیر پورهنگ با اشاره به تولید بیش از ۶۰۰ هزار بشکه نفت در محدوده عملیاتی شرکت مارون گفت: هدف گذاری ما تولید مستمر و پایدار است و برای نگهداشت تولید و توسعه پایدار، حفر چاه های توسعه ای و تعمیر چاه های موجود را در برنامه داریم.


وی بیان کرد: شرکت بهره بردای نفت و گاز مارون به عنوان یکی از شرکت های زیر مجموعه شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، عهده دار تولید روزانه حدود ۶۰۰ هزار بشکه نفت خام، حدود ۶۰۰ میلیون فوت مکعب گاز و ۳۵ هزار بشکه میعانات گازی و نفت است.


پورهنگ افزود: بر اساس تصمیم اتخاذ شده در زمینه افزایش تولید نفت خام، شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب نیز ملزم به افزایش تولید شد و این ماموریت به پنج شرکت بهره بردار آن از جمله شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون ابلاغ شده است.


وی در مورد سهم شرکت مارون از تولید شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، تصریح کرد: اگر تولید نفت خام کشور را به طور میانگین بیش از سه میلیون بشکه در نظر بگیریم، شرکت بهره بردای نفت و گاز مارون تولید ۶۰۰ هزار بشکه ای را بر عهده دارد و به عبارتی ۲۰ درصد میزان تولید کل مناطق نفت خیز را شامل می شود.


مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون توضیح داد: برای دستیابی به افزایش تولید ابلاغی از سوی وزارت نفت، واحد نمکزدایی مارون یک که در حال تعمیرات اساسی قرار داشت، به صورت شبانه روزی و با دو نوبتی کردن فعالیت شرکت با همکاری شرکت خدمات مهندسی و تجهیزات صنعتی توربین جنوب آماده شد، حال اینکه این اقدام نیازمند زمانی حداقل دو ماهه بود؛ اما برای دستیابی به سقف موردنظر ۱۷ روزه انجام و هشتم فروردین ماه امسال این واحد وارد مدار شد و به این ترتیب شرکت بهره بردای نفت و گاز مارون تولید خود را افزایش داد و در نیمه دوم فروردین به سقف تولید رسید.


وی گفت: در ۶ ماه گذشته با همدلی و همکاری و انسجام فعالان صنعت نفت در مجموعه شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، حماسه تولید نفت با حداکثر ظرفیت محقق شد که باعث سربلندی جمهوری اسلامی ایران شده است.



انتهای پیام/

ارسال نظر