صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مرضیه علیزاده در گفت‌وگو با آنا؛

جشنواره‌ها به شناسایی استعداد‌ها کمک می‌کنند/ ضرورت توجه به بخش فراگیر جشنواره

مرضیه علیزاده کارگردان نمایش «ننه دلاور» گفت: آثار بخش فراگیر جشنواره فجر نیز به همان اندازه سایر بخش ها حرفه ای و دارای ارزش هنری هستند همین امر در رشد و ارتقای این حوزه نقش بسزایی دارد.
کد خبر : 954607

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، نمایش «ننه‌دلاور»، به کارگردانی مرضیه علیزاده از تهران، فردا دوشنبه، ۸ بهمن ماه، ساعت ۱۶ در تالار محراب تهران روی صحنه خواهد رفت.

مرضیه علیزاده، هنرمند فعال در حوزه تئاتر، از تجربیات خود در جشنواره‌های داخلی و خارجی و ضرورت حمایت از آثار هنری بخش فراگیر با خبرگزاری آنا سخن گفت و نقش جشنواره‌ها، رسانه‌ها و سازمان‌ها را در ارتقای هنر و شناسایی استعداد‌ها مؤثر دانست.

آغاز فعالیت هنری از سال ۹۰

علیزاده با اشاره به شروع فعالیت هنری خود گفت: من از سال ۹۰ فعالیت‌های حرفه‌ای خود را آغاز کرده و در اولین دوره جشنواره تئاتر منطقه‌ای معلولین شرکت کردم و همچنین در جشنواره‌های استانی، کشوری و بین‌المللی نیز حضوری موفق داشته‌ام.

نمایش خیابانی «ننه‌دلاور» در جشنواره آفتاب امسال اجرا شد

علیزاده با توضیح درباره اثری که در جشنواره امسال شرکت داده، افزود: نمایش خیابانی «ننه دلاور» که موضوعی اجتماعی و دغدغه‌مند دارد، به‌عنوان یکی از آثار حاضر در جشنواره فجر است و ما با این اثر توانسته‌ایم در جشنواره آفتاب حضور یابیم و به‌عنوان کارگردان و بازیگر برگزیده انتخاب شود، که این موفقیت نشان‌دهنده ارزشمندی این اثر است.

این هنرمند حوزه هنر‌های نمایشی، با اشاره به اهمیت جشنواره‌ها تأکید کرد که برگزاری چنین رویداد‌هایی بسیار مؤثر و ضروری است، زیرا این امکان را فراهم می‌کند تا هنرمندان بتوانند توانایی‌های خود را در عرصه‌های بین‌المللی نشان دهند و اثبات کنند، آثار بخش فراگیر نیز به همان اندازه سایر بخش‌ها حرفه‌ای و دارای ارزش هنری بالا هستند که این موضوع در رشد و ارتقای این حوزه نقش بسزایی دارد.

توجه به بخش فراگیر انگیزه‌ها را افزایش می‌دهد

علیزاده با بیان این که اهمیت دادن به بخش‌هایی مانند فراگیر می‌تواند انگیزه و شوق بیشتری در میان هنرمندان دارای معلولیت ایجاد کند، اضافه کرد: توجه به استعداد‌های جامعه افراد دارای معلولیت و بها دادن به آنها قطعاً تأثیر قابل توجهی در افزایش کیفیت و جذابیت جشنواره‌ها دارد و می‌تواند هنرمندان را به فعالیت‌های بیشتر در این عرصه تشویق کند.

حمایت سازمان بهزیستی مؤثر است

وی با اشاره به نقش سازمان بهزیستی در حمایت از هنرمندان دارای معلولیت، اظهار داشت: سازمان بهزیستی می‌تواند با فراهم کردن بستر‌هایی برای اجرای عموم و در اختیار گذاشتن محیط‌های اجرایی به گروه‌های هنری، پشتوانه و حامی مؤثری برای این افراد باشد که این امر باعث افزایش انگیزه و اعتمادبه‌نفس در میان هنرمندان می‌شود.

علیزاده، با تأکید بر نقش رسانه‌ها در دیده شدن آثار هنری، تصریح کرد: پوشش رسانه‌ای کامل می‌تواند آثار نمایشی را بهتر به مخاطبان معرفی کند و به شناخته شدن بیشتر این آثار در سطح جامعه کمک کند و حتی شرایطی را فراهم کند تا آثار بخش فراگیر به اجرا‌های موفق و گسترده‌تری دست یابند که این موضوع می‌تواند زمینه‌ساز ارتقای جایگاه این آثار باشد.

بخش فراگیر در جشنواره‌ها باید تقویت شود

این هنرمند حوزه هنر‌های نمایشی، با بیان اینکه توجه به هنر فراگیر در جشنواره‌های کشوری و بین‌المللی بسیار ضروری است، خاطر نشان کرد: باید این بخش به صورت مداوم در تمامی جشنواره‌ها جدی گرفته شود، زیرا این اقدام می‌تواند نقش مهمی در رشد و ارتقای جایگاه هنری افراد دارای معلولیت داشته باشد و آنها را در جامعه هنری بیشتر مطرح کند.

علیزاده با تأکید بر نقش هنر در تأثیرگذاری بر جامعه، یادآور شد: هنر یکی از بهترین ابزار‌ها برای ایجاد تغییرات مثبت و ماندگار در جامعه است، زیرا تنها از طریق زبان هنر می‌توان پیام‌هایی را منتقل کرد که باعث ارتقای سطح فرهنگ و اخلاق در جامعه شود و این ویژگی هنر را به یک ابزار مؤثر و بی‌نظیر تبدیل می‌کند.»

وی در تعریف هنر و هنرمند، با بیان این نکته که هر فردی که بتواند با خلاقیت و تأثیرگذاری مثبت جامعه را تحت تأثیر قرار دهد، و یک گام در راستای بهبود فرهنگ جامعه بردارد، هنرمند واقعی است، گفت: ماندگاری در هنر به صداقت و خلاقیت هنرمند و تعهد او به پیام‌های اجتماعی بستگی دارد.

مخاطبان باید آثار هنرمندان دارای معلولیت را جدی بگیرند

علیزاده با ابراز امیدواری نسبت به آینده هنر فراگیر، اظهار امیدواری کرد: امیدوارم روزی برسد که تمامی مخاطبان ارزش آثار هنرمندان دارای معلولیت را به‌خوبی درک کنند و برای دیدن این آثار مشتاقانه پیش‌قدم شوند و هنرمندان این حوزه را بیشتر جدی بگیرند تا جایگاه واقعی آنها در عرصه هنر تثبیت شود.

جشنواره بین المللی تئاتر فجر تا سیزدهم بهمن ماه در سالن‌های نمایش تهران در حال برگزاری است.

انتهای پیام/

برچسب ها: تئاتر جشنواره فجر
ارسال نظر