صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۵ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳

تولید ثروت از ضایعات کشاورزی؛ ارسال ۲۱ ایده کاربردی به رویداد «ایده آرای» صنایع تبدیلی غذایی

مدیر مرکز رشد فناوری‌های نوین در صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد از ارسال ۲۱ ایده کاربردی به رویداد «ایده‌آرای» صنایع تبدیلی غذایی خبر داد.
کد خبر : 954529

به گزارش خبرنگار آنا، رویداد ایده آرای صنایع تبدیلی غذایی خراسان‌شمالی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد با توجه به رویکرد حل مسئله صنعت و کسب و کار و با هدف ایجاد پویایی در حوزه صنایع غذایی استان خراسان‌شمالی در واحد بجنورد برگزار شد.

مدیر مرکز رشد فناوری‌های نوین در صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: براساس موافقت‌نامه پژوهشی ایده‌شو بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد و شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان‌شمالی و درراستای اجرای بند ۶۱ راهکنش ترویج، بسترسازی، تسهیل، تجاری‌سازی و بازاریابی فناوری‌ها در سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی با هدف شناسایی، اولویت‌گذاری و مشارکت و حضور فعال در رویداد‌های فناورانه و استارت‌آپی و با توجه به رویکرد حل مسئله صنعت و کسب و کار توسط دانشگاه آزاد اسلامی و ایجاد پویایی در حوزه صنایع غذایی استان، رویداد ایده آرا با عنوان صنایع تبدیلی غذایی دردانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد برگزار شد.

روح‌الله احسانی بیان کرد: این رویداد با حمایت سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی خراسان‌شمالی توسط مرکز رشد فناوری‌های نوین در صنایع دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌شمالی و با حضور ایده‌پردازان، فعالان، دانشجویان و تولیدکنندگان در حوزه صنایع غذایی استان برگزار شد.

وی افزود: رویداد ایده‌شو با سخنرانی کلیدی ایرج توسلیان دانشیار گروه کشاورزی دانشگاه بجنورد با‌ عنوان کاربرد اسانس در صنایع غذایی و همچنین سخنرانی دست‌گزار کارآفرین نمونه حوزه صنایع غذایی استان خراسان‌شمالی با عنوان حفظ برند آب نبات خراسان‌شمالی در کشور آغاز به کار کرد.

مدیر مرکز رشد فناوری‌های نوین در صنایع دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد خاطرنشان کرد: با توجه به رسالت دانشگاه برای رفع چالش‌های پیش روی صنایع در مجموع ۲۱ ایده کاربردی از محور‌های مختلف ازجمله روش‌های نوین در بهینه‌سازی مواد اولیه، روش‌های نوین در فرآوری مواد غذایی، روش‌های نوین در تولید مواد غذایی، نوآوری در افزایش ارزش غذایی محصولات و نوآوری در بسته‌بندی و برندسازی محصولات به دبیرخانه ارسال شدند.

احسانی گفت: پس از بررسی‌های اولیه هیئت داوران، ۱۵ ایده برتر و کاربردی در مسابقه، ارائه و داوری و در نهایت سه ایده برتر با رای داوران انتخاب شدند.

عضو هیئت علمی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد مطرح کرد: علی بخشیامی، غزاله مکرمی با ایده تولید دستگاه‌های قند و نبات‌سازی تحت خلا و استفاده از بخار آن برای گرمایش فضای کارخانه، ایرج توسلیان، فاطمه ریحانی، پرنیا خلیلی‌راد و محمد پاسبان با ایده استخراج رنگدانه‌های خوراکی غذایی از ضایعات محصولات کشاورزی توسط استخراج با اشعه میکرویو و تغلیظ آن با خشک‌کننده بستری مایع با هوا و صفحات گرم و ندا گلیانی و صادق گلیانی با ایده حبه‌های میوه‌ای به عنوان تیم‌های اول تا سوم معرفی شدند.

روح‌الله احسانی درباره حمایت  از برگزیدگان بیان کرد: پرداخت جوایز نقدی به نفرات نخست تا سوم رویداد به ارزش ۴۵، ۳۵ و ۱۵ میلیون ریال جوایز نفرات اول تا سوم رویداد به ترتیب ۴۵، ۳۵ و ۱۵ میلیون ریال به‌صورت نقدی بوده که توسط سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی پرداخت می‌شود.

وی تشریح کرد: اولویت استقرار در مرکز رشد فناوری‌های نوین در صنایع دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد برای  تیم‌های اول تا پنجم، استفاده رایگان از خدمات مشاوره‌ای شرکت شهرک‌های صنعتی به مدت یک سال، بهره‌مندی از کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی شرکت شهرک‌های صنعتی به‌صورت رایگان به مدت یک سال، اهدای کمک هزینه تولید محتوا در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی توسط شرکت شهرک‌های صنعتی و حضور رایگان به مدت یک سال در تور‌های صنعتی و نمایشگاه‌هایی که توسط شرکت شهرک‌های صنعتی برگزار می‌شود؛ حمایت‌هایی  هستند که از برگزیدگان ایده‌شو خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر