صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۱ - ۲۰ دی ۱۴۰۳

استادان دانشگاه باید در حکمرانی تاثیرگذار باشند

دبیر شورای راهبردی تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد گفت: استادان دانشگاه باید در حکمرانی نقش تاثیرگذار داشته باشند و مهم‌ترین عامل برای این اثرگذاری بر مبنای اعلام سازمان یونسکو توانایی راهبری محیطی فرد است.
کد خبر : 951573

به گزارش خبرنگار آنا، مسیب داوری، مشاور قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در امور تقریب مذاهب در هفتمین نشست دفاتر گفت‌و‌گو و همگرایی ادیان اقوام و مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد با اشاره به رویکرد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی که این دانشگاه را دانشگاه تمدن ساز دانسته، اظهار کرد: تمدن ساز بودن دانشگاه الزاماتی دارد که اصلی‌ترین وجه آن مرجعیت علمی است و همه این تمدن سازی باید مبتنی بر علم باشد.

وی رویکرد جدید تمدنی در کنار مباحث اقتصادی، سیاسی و نظامی را موجب ایجاد یک رنسانس جدید فرهنگی برشمرد و افزود: این رنسانس فرهنگی همان حکمرانی دانش بوده؛ بنابراین اگر در جبهه‌ای احساس قدرت در مباحث نظامی، سیاسی یا اقتصادی می‌کنیم، حتماً قبل از آن توانسته‌ایم قدرت خود را در دانش آن موضوع افزایش دهیم.

مشاور قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در امور تقریب مذاهب تاکید کرد: نخستین مطلب برای ایجاد حکمرانی دانش داشتن تشکیلات منسجم است که تغییر رویکرد دفاتر تقریب در راستای همین ایجاد تشکیلات منسجم و توانمندسازی نیروهاست که حتماً منجر به شبکه‌سازی و کادرسازی خواهد شد.

داوری اضافه کرد: انتظار جامعه دانشگاهی و نخبگانی از مجموعه دفاتر تقریب بسیار بالاتر رفته؛ بنابراین دفتر گفت‌و‌گو و همگرایی ادیان، اقوام و مذاهب با داشتن توانایی‌هایی که در استان‌ها وجود دارد می‌تواند در این امر اثرگذار باشد.

وی تصریح کرد: استادان دانشگاه باید در حکمرانی نقش تاثیرگذار داشته باشند و مهم‌ترین عامل برای این اثرگذاری اکنون بر مبنای اعلام سازمان یونسکو توانایی راهبری محیطی فرد است و هر یک از ما در جایگاهی که قرار داریم چه در کلاس و چه در تریبون نماز و... ببینیم که چقدر توانسته‌ایم در راهبری محیطی که همانا تالیف قلوب بین جوانان و نسل‌های آینده است موفق باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر