صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۰ - ۲۱ دی ۱۴۰۳
نگاه هفته؛

از دستاوردی امیدبخش در حوزه غذا و دارو تا رفع ناترازی انرژی با نیروگاه خورشیدی

گزارش پیش رو نگاهی به رویدادها، موفقیت‌ها و دستاورد‌های علمی پژوهشگران، فناوران، محققان و دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی در طول هفته گذشته دارد.
کد خبر : 950879

خبرگزاری آنا؛ روز‌های جمعه هر هفته نگاهی به رویداد‌ها، موفقیت‌ها، برنامه‌ها و دستاورد‌های علمی دانشگاهیان، پژوهشگران، فناوران، محققان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی همراه با بازنشر گفت‌و‌گو‌های طول هفته با عنوان «نگاه هفته» داریم که در این گزارش می‌خوانید. (گزارش کامل هر رویداد، گفت‌و‌گو، خبر و ... در لینک مربوط (هایپرلینک) قابل مشاهده و مطالعه است)

محققان یک واحد فناور موفق به تولید ژل نانوکامپوزیت تصفیه پساب صنعتی برای کاهش هزینه، زمان و صرفه اقتصادی فرآیند‌های تصفیه پساب‌های شهری و صنعتی شدند.

محمدمهدی حمصیان‌کاشانی مدیر یک واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با تشریح فعالیت این واحد فناور اظهار کرد: این واحد فناور با هدف بهره‌گیری از استعداد‌ها و ایده‌های بخش متخصص جامعه دانشگاهی و با انگیزه حل مشکلات صنعت ایجاد شد. این مجموعه از همکاری استادان، دانشجویان و دانش‌آموختگان متخصص بهره گرفته است.(مشروح گفت‌وگو)

صاحبعلی منافی رئیس دانشکدگان مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی دانشگاه آزاد شاهرود با تبیین مأموریت مهم این دانشکدگان؛ تولید قطعات صنعتی و مواد پیشرفته و اجرای طرح‌های پژوهشی با رویکرد حل مسئله را ازجمله این مأموریت‌ها برشمرد.(مشروح گفت‌وگو)

{$sepehr_key_5033}

محمدطا‌ها عزت‌آبادی دانش‌آموز سیرجانی با حمایت یکی از هسته‌های فناور مستقر در سرای نوآوری «فولاد، زنجیره تأمین و صنایع وابسته» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با ارائه طرح خود موفق به کسب مقام دوم کشوری شد.

عزت‌آبادی درباره کاربرد‌ها و کارکرد‌های ایده خود در جشن تکنوشریف دانشگاه صنعتی شریف و کسب مقام دوم کشوری به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: این پروژه در زمینه اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی فعالیت می‌کند و یک سری داده (دما، رطوبت و میزان ذرات هوا و گاز‌های مختلف (اتان، متان، پروپان، دی اکسید کربن و اکسیژن)) از محیط پیرامون دریافت می‌کند و بر اساس سناریو و کاری که برای دستگاه مشخص شده عمل می‌کند.(مشروح گفت‌وگو)

{$sepehr_key_5036}

عبدالله راستگو پژوهشگر برتر هفته پژوهش ۱۴۰۳  موفق به بهینه‌سازی شبکه‌های توزیع برق، توسعه الگوریتم‌های هوشمند برای مدیریت بار و منابع انرژی تجدیدپذیر و کاهش هزینه‌های بهره‌برداری از سیستم‌های قدرت شده است.

آزمایشگاه معتمد حفاظت محیط‌زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در بخش آب، فاضلاب و فلزات سنگین گواهینامه ارتقا دریافت کرد.

نشریه مطالعات بین رشته‌ای در تعالی معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز موفق به کسب نمایه ISC شد.

طاهره نصر رئیس گروه معماری سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری آنا با موضوع مسکن و نگاه دانش‌بنیان اظهار کرد: با توجه به نیاز جامعه به مسکن و نیز تأمین بخشی از مسکن توسط دولت، چگونگی ساخت آن نیز حایز اهمیت است. در واقع توجه به کیفیت ساخت مسکن مقوله مهمی است که باید مدنظر سازندگان صنعت ساخت و ساز کشور قرار گیرد.(مشروح گفت‌وگو)

نشست مشترک مسئولان دانشگاهی و شهری درباره پروژه ۲۰۰۸ واحدی مسکن کارکنان دانشگاه آزاد به‌میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند و رباط کریم برگزار شد.

در این نشست درباره جانمایی و محل ساخت مسکن تبادل نظر صورت گرفت و در ادامه طرح اولیه این مسکن به نمایش گذاشته شد. در پایان مقرر شد روز‌های آینده نتایج حاصل از این جلسات و نظر نهایی به دانشگاه ابلاغ شود.

{$sepehr_key_5035}

هادی کارگر شریف‌آباد رئیس دبیرخانه کنسرسیوم انرژی‌های نو و تجدیدپذیر دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: براساس تفاهم‌نامه با سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق مقرر شده ۱۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در واحد‌های دانشگاهی راه‌اندازی کنیم.(مشروح گفت‌وگوی تفصیلی)

به گزارش خبرنگار آنا، گروه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا به سرپرستی مهدی میرزایی چگنی، سجاد اشتیاقی و فاطمه حسینی با همکاری محمد ابراهیم زاده موفق به تولید موفقیت‌آمیز جلبک اسپیرولینا در مقیاس آزمایشگاهی شدند. 

این دستاورد علمی و کاربردی نویدبخش آینده‌ای روشن در حوزه تولید مواد غذایی و دارویی با استفاده از منابع طبیعی است.

محققان یک شرکت نرم‌افزاری برای نخستین‌بار موفق به تولید نرم‌افزار واقعیت افزوده در صنعت دکوراسیون شدند.

مهدی بنی‌جمالی مدیرعامل یک شرکت توسعه نرم‌افزاری در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره کارایی این نرم‌افزار توضیح داد: مشتریان می‌توانند بدون نیاز به خرید محصول، مانند مبل یا میز، محصول را به صورت مجازی در محیط خانه یا کار خود قرار دهند و در صورتی که متناسب با محیط مورد نظر بود، آن را خریداری کنند.(مشروح گفت‌وگو)

محمدرضا حسینی معصوم معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد به آنا گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۵۰۰ مولد خورشیدی با همکاری کمیته امداد امام خمینی خراسان‌شمالی و مرکز تحقیقات این دانشگاه ساخته و بخش اعظم آن وارد مدار شده است.

{$sepehr_key_5034}

غلامرضا خاکساری رئیس هیئت ورزش‌های باستانی و زورخانه‌ای استان همدان اعلام کرد که شهر تاریخی همدان بهمن امسال به پایتخت پهلوانی ایران تبدیل می‌شود و در رویداد ورزش زورخانه‌ازی و باستانی میزبان بیش از ۳۵۰ پهلوان از سراسر ایران است.

انتهای پیام/

ارسال نظر