گذر از بحران ناترازی انرژی با ارائه طرحهای علمی و عملی دانشگاه
به گزارش خبرنگار آنا، عبدالله محمدی مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در پنجمین نشست حضوری کنسرسیوم انرژیهای نو و تجدیدپذیر که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا برگزار شد، اظهار کرد: یکی از محورهای کاری سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت منسجم و ایجاد بسترهای شبکهای است.
{$sepehr_key_4524}
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی میتواند با تکیه بر ظرفیت موجود در واحدهای دانشگاهی در کل کشور با ایجاد شبکه سراسری و استفاده منسجم از امکانات واحدها در حل مسائل و مشکلات کلان کشور بهعنوان یکی از مراجع نظریهپردازی و تحقیقاتی در کنار دولت به جامعه خدمت کند. همه تلاش مدیریت این دانشگاه بر انسجام واحدهای دانشگاهی و استفاده از این ظرفیت است.
مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: در حوزه امور پژوهشی، تحقیقاتی و آزمایشگاهی در چند سال اخیر کوششهایی انجام شده تا بستر شبکهسازی فراهم و بر حسب وظیفه ارتباط بین پژوهشگران و محققان و آزمایشگاهها ایجاد شود. این کنسرسیوم بر اساس همین وظیفه و محور سند تحول تعالی تشکیل شده است.
محمدی گفت: یکی از موضوعات اصلی مورد بحث در این کنسرسیوم موضوع ناترازی انرژی است که امروز از چالشهای اصلی کشور به حساب میآید با تکیه بر محققان و تجهیزات موجود در دانشگاه آزاد میتوان طرحهای علمی و عملی به دولت در راستای گذار از بحران موجود ارائه کرد.
وی اضافه کرد: تعیین راهکارهای کوتاهمدت و بلندمدت برای جایگزینی انرژیهای نو، نحوه دسترسی به این انرژیها، میزان هزینههای آن و موارد اینچنینی بر عهده این کنسرسیوم و مجامع مشابه آن است. دانشگاه آزاد اسلامی از مصوبات و بروند دادهای این کنسرسیوم که متشکل از اعضای متخصص و دغدغهمند و دلسوز کشور بوده تا حصول نتایج مطلوب حمایت و پشتیبانی خواهد کرد.
انتهای پیام/