صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۹ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۵
مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای:

به دنبال سرعت بخشیدن عرضه بازی‌های مجاز در بازار هستیم

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به برگزاری دو مزایده موفقیت‌آمیز جهت واگذاری حق پخش انحصاری بازی‌های خارجی، از هدف‌گذاری برای سرعت بخشیدن به پخش بازی‌های مجاز در بازار خبر داد.
کد خبر : 94814

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، حسن کریمی قدوسی گفت: «هر ماه 20 بازی به مزایده گذاشته می‌شود و ناشران می‌توانند با خرج کردن کوپن‌هایی که از حمایت بازی‌های ایرانی به دست می‌آورند در مزایده شرکت کنند».


وی به سرعت پایین انتشار بازی‌های مجاز در بازار اشاره کرد و افزود: «تا روند مزایده بازی‌ها به اتمام برسد، بازی‌ها رده‌سنی بگیرند و در صورت لزوم بازی‌ها ویرایش شوند؛ زمان زیادی می‌گذرد. خوشبختانه براساس زمان‌بندی مشخص مزایده‌ها و بازی‌هایی که انتخاب می‌شوند، روند بررسی بازی‌ها و صدور مجوز نشر آن‌ها با سرعت بیش‌تری صورت می‌پذیرد و قصد داریم تا مدت زمان عرضه بازی‌های مجاز را به حداقل زمان ممکن برسانیم».


بازار مجاز پاسخگوی نیاز مخاطب است


حسن کریمی قدوسی بازار مجاز بازی‌های رایانه‌ای را پاسخگوی نیاز مخاطبان دانست و گفت: «از بین 40 بازی رایانه‌های شخصی که در دو مزایده نخست شرکت داده شدند، تنها دو بازی مجوز انتشار نگرفته‌اند».


مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای مجوز نگرفتن این دو بازی از سوی نظام رده‌بندی سنی بازی‌ها را بی‌دلیل ندانست و گفت: «مطمئنا مخاطرات و آسیب‌های این دو بازی به‌اندازه‌ای بوده که برای مخاطبان مناسب نباشد».


کریمی قدوسی با اشاره به رسیدن به فصل تابستان و فراغت فرزندان گفت: «مهم است که خانواده‌ها اهمیت رده‌بندی سنی بازی‌ها را درک کنند و نگذارند فرزندشان هر عنوانی را که می‌خواهد بازی کند. رده‌بندی سنی یک فرهنگ در تمام جوامع پیشرفته است و در وهله نخست باید خانواده‌ها نسبت به آن آگاه شوند و از آن استفاده کنند».


انتهای پیام/

ارسال نظر