صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۵۵ - ۲۶ آذر ۱۴۰۳

هشدار سازمان ملل؛ کمبود پرستار جهانی شد

سازمان بهداشت جهانی یک مرکز آموزش پرستاری راه‌اندازی کرد و هدف آن است که هر سال در این مرکز به طور ویژه و برای جبران «کمبود» جهانی پرستار، ۱۶ هزار نفر با بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته آموزش ببینند.
کد خبر : 946935

به گزارش خبرگزاری آنا، سازمان بهداشت جهانی روز سه‌شنبه آینده در شهر لیون فرانسه یک مؤسسه بین‌المللی آموزش پرستاری را راه‌اندازی می‌کند که در آن پرستاران از سراسر جهان می‌توانند با آخرین پیشرفت‌های پزشکی آشنا شده و خود را برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده کنند.

هدف آن است که هر سال در این مرکز به طور ویژه و برای جبران «کمبود» جهانی پرستار، ۱۶ هزار نفر با بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته مانند واقعیت مجازی و هوش مصنوعی آموزش داده شوند.

در زیرزمین ساختمان این مرکز با طراحی آینده‌نگرانه امکان انجام تمرینات شبیه‌سازی در مقیاس بزرگ فراهم شده است.

ایده تأسیس این آکادمی از سال ۲۰۱۹ شکل گرفت و از این واقعیت ناشی شده بود که اگر شرایط کمبود جهانی پرستار حل نشود، احتمالاً جهان به اهداف توسعه پایدار در زمینه بهداشت که برای سال ۲۰۳۰ تعیین شده‌، نخواهد رسید.

همانطور که سازمان بهداشت جهانی در یک بیانیه مطبوعاتی اشاره کرده، نکته دیگر این است که «اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی جدید در زمینه بهداشت اغلب یک دهه زمان می‌برد، در حالی که حجم تولید دانش پزشکی هر سه ماه یکبار دو برابر می‌شود».

از این رو ایده تقویت آموزش مداوم پرستاران شکل گرفت تا دانش آن‌ها از پیشرفت‌های علمی همسان شود و به آن‌ها کمک کند تا این پیشرفت‌ها را در شیوه‌های عملی خود گنجانده و به کار گیرند.

همانطور که تدروس، رئیس سازمان بهداشت جهانی  در این سند ذکر کرده، «پاندمی کووید-۱۹ این نیاز را دوباره به ما گوشزد کرد». همچنین شیوع‌های کنونی بیماری‌هایی مانند ام‌پاکس، ماربورگ یا اچ‌۵ان۱ ضرورت آمادگی برای فاجعه بهداشتی بعدی را یادآوری می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر