صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۳ - ۲۴ آذر ۱۴۰۳

کار تجار و بازرگانان آسان شد؛ صدور مجوز محصولات غذایی و دارویی در کم‌ترین زمان

آزمایشگاه مشترک غذا و داروی دانشگاه آزاد ماکو در منطقه آزاد در حالی به بهره‌برداری رسید که دانشگاه توانایی اعطای مجوز محصولات غذایی و دارویی را در سریع‌ترین زمان خواهد داشت و این موضوع کار تجار و بازرگانان را آسان می‌کند.
کد خبر : 946329

به گزارش خبرنگار آنا، آزمایشگاه مشترک غذا و داروی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو در مراسمی با حضور رضا قاسمی مشاور و دستیار دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، علی پالیزبان دبیر ستاد راهبری و نظارت بر پیاده‌سازی سند تحول دانشگاه، مهدی مشفق دستیار رئیس دانشگاه در حوزه تحول اداری، محمدرضا ولیلو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی، معاون فرهنگی و آموزشی منطقه آزاد، فرماندار، امام جمعه و جمعی از مسئولان شهرستان ماکو به بهره‌برداری رسید

صدرا علی‌پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو در این‌باره در گفت‌وگو با آنا اظهار کرد: تفاهم‌نامه آزمایشگاه غذا و دارو تقریباً از مهر ۱۴۰۰ با حضور دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی امضا شد و از اوایل سال ۱۴۰۱ کار خود را برای ساخت آغاز کرد.

{$sepehr_key_4249}

وی ادامه داد: آزمایشگاه مشترک غذا و دارو دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو با امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو و سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی ماکو از شهریور سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را آغاز کرد. این آزمایشگاه در فضای فیزیکی به مساحت ۴۰۰ متر مربع در سه بخش میکروب‌شناسی عمومی، شیمی کلاسیک و آنالیز دستگاهی برابر آخرین استاندارد‌های آزمایشگاهی (GLP) طراحی و سال ۱۴۰۱ ساخته شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو افزود: در نیمه اول سال ۱۴۰۲ تجهیزات متعلق به دانشگاه و سازمان منطقه آزاد ماکو به ترتیب در آزمایشگاه مستقر و بعد از راه‌اندازی تجهیزات و رفع نواقص مربوطه اقدام لازم برای اخذ مجوز فعالیت و پروانه بهره‌برداری از سازمان غذا و دارو و متعاقب آن سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی در دستور کار قرار گرفت. اکنون پروانه بهره‌برداری معاونت غذا و دارو در دامنه‌های ذیل در مرحله پایانی صدور است و درباره پیاده‌سازی الزامات استاندارد ۱۷۰۲۵ در نوبت ممیزی قرار دارد.

{$sepehr_key_4254}

علی‌پور درباره مفاد تفاهم‌نامه عنوان کرد: طبق این تفاهم‌نامه دستگاه‌هایی که در اختیار منطقه آزاد بود در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو قرار گرفت تا تجار، بازرگانان و افرادی که برای صادرات و واردات محصولات غذایی و دارویی دنبال مجوز هستند، بتوانند این مجوز را در اسرع وقت بگیرند و محصولات خود را وارد یا صادر کنند.

وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو جزء دانشگاه‌هایی است که توانایی اعطای مجوز محصولات غذایی و دارویی را در منطقه خواهد داشت، شاید تعداد انگشت‌شماری (دو سه‌تا) از دانشگاه‌های کشور این توانایی را دارند و در زمینه‌های آموزشی، علمی و در زمینه‌های دیگر به منطقه‌ کمک خواهد کرد.

{$sepehr_key_4250}

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو درباره هزینه مصرف‌شده توضیح داد: برای افتتاح و راه‌اندازی آزمایشگاه حدود ۶۰۰ میلیارد ریال و به عبارتی ۶۰ میلیارد تومان، سرمایه‌گذاری شده است که نزدیک ۴۰ میلیارد تومان این رقم به همت منطقه آزاد ماکو تعلق گرفته و برای سایر ابزار و فضای اختصاص داده شده حدود ۲۰ میلیارد برای آن هزینه شده که از طرف دانشگاه آزاد بوده، یعنی مجموعه مجهز و کمک‌کننده داریم.

علی‌پور با اشاره به برنامه آینده دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو در خصوص درآمدزایی گفت: در این واحد دانشگاهی مجتمع تجاری راه‌اندازی خواهد کرد و همه کارهای آن انجام شده و حتی سرمایه‌گذاران این طرح امروز اینجا حضور دارند؛ بحث بیمارستان ۱۱۰ تخته خوابی در محیط دانشگاه اتفاق خواهد افتاد تا بتوانیم رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی را راه‌اندازی کنیم؛ طرح برش و بسته‌بندی کاغذ از دیگر برنامه‌های در دست اقدام بوده تا توانایی توزیع کاغذ به کل کشور داشته و نیاز کاغذ دانشگاه آزاد اسلامی را برطرف کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر