صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۱ - ۲۰ آذر ۱۴۰۳
بنیانیان:

بسیاری از مشکلات اقتصادی ریشه در مسائل فرهنگی دارند

مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: اگر مشکلات فرهنگی خود را رفع کنیم و اعتقادات‌مان درست باشد، اقتصاد نیز به‌خودی خود درست می‌شود؛ چراکه بسیاری از مشکلات اقتصادی ریشه در مسائل فرهنگی دارند.
کد خبر : 945609

به گزارش خبرنگار آنا، حسن بنیانیان مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در دومین روز یازدهمین جلسه اتحادیه دانشگاه‌های آزاد اسلامی شرق و جنوب کشور در استان بوشهر که به میزبانی واحد دشتستان برگزار شد با تأکید بر اینکه نباید از مسائل فرهنگی جامعه غافل بود، گفت: در کشور‌های همانند ایران اسلامی که مذهبی هستند باید ارزش‌های فرهنگی را مقدس نگاه داشت.

وی با تأکید بر اینکه توجه به باور‌های مذهبی و ارزشی دانشجویان مهم است، توضیح داد: فرهنگ مقوله‌ای نیست که بشود از طریق نهاد‌های ذیربط حل کرد، باید بیدار شد که چگونه دانشجویان را با مسائل فرهنگی آشنا کرد.

{$sepehr_key_4121}

مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با طرح این سؤال که مدیران واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی چه میزان دغدغه فرهنگی دارند، عنوان کرد: تأثیر یک استاد در نقش فرهنگی دانشجویان بسیار مهم است.

این تحلیل‌گر مسائل فرهنگی با تأکید بر اینکه رابطه فرهنگ و اقتصاد بسیار مهم است، ادامه داد: با برطرف کردن مشکلات اقتصادی بسیاری از مشکلات فرهنگی نیز رفع می‌شوند و بیش از ۵۰ درصد مشکلات اقتصادی ما ریشه در مسائل فرهنگی دارند.

بنیانیان افزود: اگر مشکلات فرهنگی خود را رفع کنیم و اعتقادات‌مان درست باشد، اقتصاد نیز خود به خود درست می‌شود، بنابراین کسب درآمد‌های نامشروع نه‌تنها موجب برکت و پیشرفت نمی‌شود، بلکه مسبب خرابی است.

وی با بیان اینکه بیماری مهم کشور‌های نفتی، بیماری فرافکنی است، عنوان کرد: باب شده افراد، تقصیر‌ها را گردن دیگری می‌اندازند و کسی به فکر اصلاح خود نیست و توجه به خود و اصلاح خود در ابتدا موجب بهبود و اصلاح جامعه می‌شود.

این استاد دانشگاه، ناشناخته ماندن منابع مهم و شناخت ناصحیح استعداد‌های فردی را بیماری دیگر کشور‌های نفتی برشمرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر