صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۳۱ - ۲۰ آذر ۱۴۰۳

چرا در جلسات موز سرو می‌شود؛ اما از خرما خبری نیست؟!

نایب رئیس اول انجمن ملی خرمای ایران گفت: چرا باید در جلسات کشور روی میزها، موز به‌عنوان پذیرایی سرو شد، درحالی‌که در خرما و فرآورد‌ه‌های خرمایی بهترین برند و تولیدات را داریم و به‌لحاظ تغذیه نیز توصیه شده است.
کد خبر : 945590

به گزارش خبرنگار آنا، علی‌محمد صمیمی نایب رئیس اول و مهدی بحرینی عضو انجمن ملی خرمای ایران به دعوت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و به‌منظور ایجاد بستر‌های ارتباطی و توسعه همکاری‌ها در یازدهمین نشست اعضای دانشگاه‌های آزاد اسلامی شرق و جنوب کشور حضور یافتند.

نایب رئیس اول انجمن ملی خرمای ایران با تأکید بر ایجاد نگاه تحولی گفت: سال ۵۷ بعد از فراغت از تحصیل از دانشگاه سانفرانسیسکو با عِرق به میهن از آمریکا به کشور برگشتم و ۱۰ سال عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز بودم.

{$sepehr_key_4118}

صمیمی با بیان اینکه اعتقادی به ضعف انسانی میان دانشجویان ندارد، اضافه کرد: چگونه دانشجویان ما در خارج از کشور به سختی تلاش می‌کنند و شهره می‌شوند، توصیه می‌کنم اگر عشق به میهن در وجود ما است، با توجه به منابع و انرژی‌های کشور باید در خدمت کشور باشیم.

وی با تأکید بر اینکه باید با بخش‌های خصوصی ارتباط صمیمانه ایجاد کرد، افزود: چرا باید در جلسات کشور روی میزها، موز به‌عنوان پذیرایی سرو شد، در حالی که خرما و فرآورد‌های خرمایی ما بهترین برند و تولیدات را دارد و از لحاظ تغذیه نیز توصیه شده است.

به گزارش آنا، استان‌های استان کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، خوزستان رتبه‌های نخست تولید خرما در کشور را دارند که همگی عضو اتحادیه دانشگاه‌های آزاد اسلامی جنوب و شرق کشور هستند.

انجمن ملی خرمای ایران نهاد رسمی برای تعین استراتژی‌های تعریف شده سازمانی است که از بزرگ‌ترین انجمن‌های شناخته شده در ایران است.

این انجمن با هدف پوشش تمامی مناطق خرماخیز و برنامه‌ریزی برای وضع استراتژی‌های لازم درراستای معرفی و عرضه ارقام خرمای ایران به شکل بین‌المللی ایجاد شده و همواره به‌دنبال بهبود روش‌های تولید و فرآوری و بازاریابی است تا بتواند ایران را در فروش این میوه بهشتی به جایگاه اصلی خود برساند.

انتهای پیام/

ارسال نظر