صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
زریباف در «ماه نشان» عنوان کرد

تولید و ترویج نظریه‌های بومی اسلامی در گروه‌های جهادی + تصاویر

ویژه برنامه «ماه نشان» شب گذشته میزبان زوج جهادگر فرهنگی بود که با ایجاد فضای مذهبی و پرورشی در جهت رشد جوانان جامعه گام برداشتند.
کد خبر : 94540

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی شبکه افق، مهمانان این برنامه سید مهدی زریباف رئیس مرکز مطالعاتی مبانی و مدل های اقتصاد بومی و سیده زهرا صالحی مسئول کانون فرهنگی عدالت پژوهان آل یاسین بود.


سید مهدی زریباف در ابتدای برنامه گفت: از بدو تولد در خانواده ‌ای مذهبی و دلسوز بزرگ شدم و تحصیلات خود را در مدرسه ملی که در زمان طاغوت تنها مدرسه مذهبی - ملی به شمار می‌آمد در فضایی آشنا به انقلاب و آرمان های امام (ره) آغاز کردم.


وی افزود: با ورود پدر من به سوی امور خیریه و ایتام کودکان، ما نیز وارد این گونه فعالیت ها شدیم و چون این فعالیت ها را از وظایف اصلی خود می‌دانستیم آغازی برای ورود ما در راه رشد و حمایت از کودکان شد که در این راستا کانون فرهنگی عدالت پژوهان آل یاسین ایجاد شد.


زریباف اضافه کرد: با توجه به ادامه راه پدر، منزل خود را به یک پاتوق فرهنگی و انجام کارهای نیک مردمی تبدیل کردیم و با ایجاد فضایی تربیتی و پرورشی در جهت ارتقای فکری و علمی جوانان فعالیت هایی را شروع کردیم و تبدیل به فضایی فرهنگی و علمی شد.


رئیس مرکز مطالعاتی مبانی و مدل های اقتصاد بومی تصریح کرد: در حال حاضر این کانون حدود 195 عضو دارد که در کنار انجام فعالیتهای مختلف، حال و هوای لطیفی بین همه اعضا حاکم است و معتقدیم که در مسایل تربیتی فضای حاکم بر روح کار حرف اصلی را می‌زند و در کنار تحصیل، توجه به مسایل دیگر از جمله طرح های دانش پژوهان، صندوق نوآفرینی و ... ملاک این کانون قرار گرفته است.


وی با بیان اینکه زندگی علمی‌اش در دانشگاه امام صادق (ع) شکل گرفت، گفت:‌ در طول دوران تحصیل در دانشگاه به اقتصاد اسلامی با رویکرد حل مسئله توجه داشتم که با کمک اعضای کانون این مسیر را ادامه می‌دهیم و با استقلال در عمل و آزاداندیشی ولایی طرح هایی در این زمینه نیز ارائه شد.


زریباف ادامه داد: امیدوارم که ما جاده صاف کن این مسیر نباشیم و با کمک افسران جنگ نرم و ارائه طرح‌های اقصادی متناسب با اهداف مقام معظم رهبری گام های مهمی در این راستا برداریم. این جوانان بی‌‌صدا و بی ادعا به مسیر خود ادامه می‌دهند و به نظر من این افراد انسان های بزرگی هستند که تنها گناهشان این است که کمتر دیده می شوند.


رئیس مرکز مطالعاتی مبانی و مدل های اقتصاد بومی افزود: در این تئوری ها توجه به رشد مادی و معنوی، جسمی و روحانی و فردی و جمعی مورد توجه قرار دارد و قصد داریم به لیبرالیسم ها مهر باطل و پایانی بزنیم.


وی خاطر نشان کرد:‌ در حال حاضر این کانون که با هدف تولید و ترویج نظریه‌های بومی در نظام اسلامی توسط مردم به صورت جهادی و دلی مدیریت می‌شود و تصمیم داریم که با توکل به خدا و پشتبانی مردم این تعداد از 200 نفر به 400 نفر و بیشتر ارتقاء یابد.


صالحی: انجام فعالیت های فرهنگی از دل مردم برای مردم


در ادامه برنامه سیده زهرا صالحی سخنان خود را آغاز کرد و گفت: کانون فرهنگی عدالت پژوهان ال یاسین یک موسسه علمی و مرکز تحقیقاتی است که در جهت آرمان های امام و اهداف انقلاب اسلامی به صورت جهادی و با حضور جوانان فعال و پویا جذب شده از بطن جامعه فعالیت می کند که سعی ما تربیت و پرورش افراد فعال متعهد به انقلاب است.


وی با بیان اینکه غالب برنامه‌های این موسسه آموزش و پرورش نیروهای انقلابی است، افزود: رشد علمی جوانان جامعه از اولویت‌های اولیه این موسسه است که در این راه از هیچ تلاشی کوتاهی نمی‌کنیم.


صالحی اضافه کرد: کار فرهنگی را از دل مردم برای مردم و با کمک و حمایت مردم انجام می دهیم.


در پایان این گفت و گوی ساده و صمیمی هدیه ای از سوی تولیت آستان قدس رضوی به سید مهدی زریباف رئیس مرکز مطالعاتی مبانی و مدل های اقتصاد بومی تقدیم شد تا یک روز به صورت خادم افتخاری حرم امام رضا(ع) حضور داشته باشد.



انتهای پیام/

برچسب ها: شبکه افق
ارسال نظر