صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۲ - ۱۲ آذر ۱۴۰۳

چرا به دنبال مصرف قند، دچار احساس گرسنگی زودهنگام می‌شویم؟

بار‌ها پیش آمده که در میانه روز، برای تفریح یا به دلیل حذف وعده غذایی مانند صبحانه، از فرط گرسنگی، به میان وعده‌ای حاوی مقدار زیادی قند ساده مثل کیک با آبمیوه صنعتی روی می‌آوریم.
کد خبر : 944061

به گزارش خبرگزاری آنا، سیده مریم عبداله زاده، متخصص تغذیه در این باره گفت: در چنین شرایطی با وجود اینکه به نظر احساس سیری می‌کنیم، اما طولی نکشیده که مجدد احساس گرسنگی می‌کنیم.

وی افزود: دریافت مقدار زیاد کربوهیدرات، به ویژه قند‌های ساده باعث ترشح مقدار زیادی هورمون پایین آورنده قند خون (به نام انسولین) می‌شود. ترشح این هورمون سازنده، به معنای ارسال پیام به عضله و بافت چربی است تا قند (گلوکز) موجود در خون را برداشته و به ذخایر قند و چربی تبدیل کند و بار دیگر سطح قند خون به مقدار طبیعی برگردد.

عبداله زاده ادامه داد: با جذب کامل قند مصرف شده، همچنان سطح انسولین در خون بالا مانده و اثرات آن ادامه می‌یابد. بدن، که این حالت را به گرسنگی تفسیر می‌کند، به فرد القاء می‌کند که برای برطرف کردن گرسنگی که گاهی شبیه افت قندخون است، بار دیگر به مصرف غذا روی آورد.

انتهای پیام/

برچسب ها: قند و شکر
ارسال نظر