صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۳ - ۱۱ آذر ۱۴۰۳
قدیری عنوان کرد؛

کسب درآمد‌های غیرشهریه‌ای همراه با توانمندسازی سرمایه انسانی

رئیس مرکز توسعه فکری و توانمندسازی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یکی از اهداف کمی مهم در این دانشگاه درآمد‌های غیرشهریه‌ای همراه با توانمندسازی سرمایه انسانی دانشگاه است.
کد خبر : 943812

به گزارش خبرنگار آنا، سمیه قدیری رئیس مرکز توسعه فکری و توانمندسازی دانشگاه آزاد اسلامی در یازدهمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد با اشاره به بسته‌های کاری ده‌گانه سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: توسعه و ارتقای نظام‌های مدیریت منابع انسانی و ارتقای تعلق سازمانی و بهره‌وری منابع انسانی با تلاش مستمر در راستای افزایش مشارکت و رضایت‌مندی آنها ازجمله اهداف سند تحول و تعالی در عرصه دستیابی به سازمان یادگیرنده است.

{$sepehr_key_3930}

وی افزود: ازجمله اقداماتی که برای تحقق این اهداف باید انجام شود برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاهی توانمندسازی ویژه مدیران، برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاهی توانمندسازی ویژه کارکنان (عضو هیئت علمی و غیر هیئت علمی) و راه‌اندازی دبیرخانه نظام پیشنهاد‌ها و تعریف سازوکار مشارکت استادان و کارکنان در اصلاح و بهبود امور مدیریتی و اجرایی دانشگاه است.

رئیس مرکز توسعه فکری و توانمندسازی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مجموعه تلاش‌های واحد‌های دانشگاهی در راستای اجرایی کردن اهداف، راه‌کنش‌ها و اقدامات هر بسته در سند تحول و تعالی منجر به دستیابی به شاخص‌ها و اهداف کمی می‌شود، گفت: یکی از اهداف کمی مهم در این دانشگاه درآمد‌های غیرشهریه‌ای همراه با توانمندسازی سرمایه انسانی دانشگاه است.

قدیری با تأکید بر اینکه نهادینه شدن قابلیت یادگیری در سطوح مختلف دانشگاه یکی از الزامات توسعه و تعالی است، بیان کرد: تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد برای تصدی مشاغل کلیدی، بالابردن سهم دانشگاه در توسعه پایدار کشور از طریق ارتقای توان آموزشی، افزایش سهم تأثیرگذاری دانشگاه در ارتقای سطح دانش، مهارت و فرهنگی جامعه و توسعه قابلیت‌ها و ظرفیت‌های درونی و بیرونی دانشگاه در زمینه درآمدزایی غیرشهریه، می‌تواند منتج به بهره‌وری و پایداری اقتصادی در دانشگاه شود.

وی اضافه کرد: در حوزه توانمندسازی و دوره‌های کاربردی، برای مجتمع‌های آموزش عالی سه گروه مخاطب دانش‌آموز، دانشجو و دانش‌پذیر تعریف‌شده که با توجه به این گستره جمعیتی، امکان معرفی ظرفیت‌های علمی و انسانی دانشگاه آزاد اسلامی به جامعه مهیا بوده و دانشگاه می‌تواند با استفاده از برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت و میان‌مدت برای ارگان‌های دولتی و غیردولتی، پزشکی و غیرپزشکی، مجازی آنلاین و آفلاین، آزمایشگاهی و کارگاهی، نقش خود را در عرصه توانمندسازی منابع انسانی به منصه ظهور رساند.

رئیس مرکز توسعه فکری و توانمندسازی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: ازجمله طرح‌های پیش رو در حوزه آموزش‌های درآمدزا در این دانشگاه، ارائه بسته‌های مشورتی مطابق با آمایش سرزمینی با هدف متنوع سازی درآمدها، ایجاد شبکه‌های تخصصی از واحد‌های دانشگاهی در کشور مبتنی بر ظرفیت‌های محلی و منطقه‌ای و توسعه بوت کمپ‌های مهارتی است، حرکت در این مسیر باعث دستیابی به اهداف متعالی دانشگاه خواهد شد.

قدیری با بیان اینکه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برای هموار کردن مسیر دستیابی به اهداف متعالی آموزش و توانمندسازی واحد‌ها و مراکز آموزشی به انعقاد تفاهم‌نامه و انجام مذاکرات با وزارتخانه مختلف اقدام کرده است، توضیح داد: این دانشگاه تفاهم‌نامه‌های متعددی در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی، تربیتی، پژوهشی و تحقیقاتی با وزارتخانه‌هایی مانند وزارت کشور و کشاورزی، اتاق بازرگانی، صنایع و معادن، کمیته امداد امام خمینی (ره) و کانون ملی کارآفرینان برتر رسمی کشور منعقد کرده است.

وی با تأکید بر اهمیت دوره‌های MBA و DBA ادامه داد: یکی از دوره‌هایی که باید با نگاه خاص و ویژه دیده شود، دوره‌های MBA و DBA است و پیشنهاد می‌شود دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در سال مالی جاری یک دوره در این خصوص توسط دانشکده‌های موضوعی برگزار کند.

به گزارش آنا، در این جلسه آموزش‌های تخصصی و لازم درباره سامانه مشکات و ثبت دوره‌ها در سامانه ساجد ارائه و درباره برنامه‌ریزی دوره‌های کوتاه‌مدت و میان‌مدت مباحثه و تبادل‌نظر انجام پذیرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظر