فیلم | تولید پودر پیازداغ بدون روغن با 2 سال ماندگاری
به گزارش خبرنگار آنا، یک واحد فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان که در ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان «غذا و فراسودمندها» در دانشگاه آزاد ارومیه حضور داشت در حوزه بستهبندی ادویههای ترکیبی فعالیت میکند و تاکنون موفق به تولید ۲۳ نوع ادویه ترکیبی شده و دو نمونه از آنها گواهینامه ثبت اختراع دریافت کرده است.
{$sepehr_key_3895}
جزئیات بیشتر از فعالیتهای این واحد فناور را در ویدئوی زیر ببینید.
به گزارش آنا، ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمندها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانشبنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانشبنیان خود را در حوزههای مختلف کشاورزی، صنایع غذایی، امنیت غذایی و ... به نمایش گذاشتند.
انتهای پیام/