صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۵ - ۰۷ آذر ۱۴۰۳
برای اولین بار در کشور؛

ارائه خدمات علمی و آموزشی به دانشجویان/ گام شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر رفع نیازهای صنعت هوایی

مدیر نمایشگاه هوایی وزارت دفاع از استقبال دانشجویان رشته‌های هوانوردی و هوافضا از نمایشگاه هوایی این وزارت‌خانه خبر داد و گفت: در این نمایشگاه هوایی که تنها نمایشگاه دایمی هوانوردی کشور محسوب می‌شود، بستر شناختی و آموزشی برای دانشجویان و علاقمندان به تحصیل در رشته‌های هوانوردی، هوافضا، خلبانی، مراقبت پرواز و ناوبری هوایی مهیا شده است.
کد خبر : 943255

به گزارش خبرگزاری آنا، قاسم منیری مدیرعامل نمایشگاه هوایی وزارت دفاع از استقبال دانشجویان رشته‌های هوانوردی و هوافضا از نمایشگاه هوایی این وزارت خانه خبر داد و گفت: در این نمایشگاه هوایی که تنها نمایشگاه دایمی هوانوردی کشور محسوب می‌شود، بستر شناختی و آموزشی برای دانشجویان و علاقمندان به تحصیل در رشته‌های هوانوردی، هوافضا، خلبانی، مراقبت پرواز و ناوبری هوایی مهیا شده است.

منیری در ادامه صحبت‌های خود به هواپیما‌های موجود در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: در این نمایشگاه علمی – تحقیقاتی از هواپیما‌های تاریخی کوچک و بمب افکن‌ها از جمله «B۲۶» که تنها نمونه باقی مانده از جنگ جهانی دوم در دنیاست در دسترس و بازدید عموم قرار دارد.

همچنین بازدید و آشنایی با مختصات کارکردی۲۲ تایپ هواپیما مسافربری از جمله داکوتا که اولین هواپیمای مسافربری کشور می‌باشد  نیز در دسترس دانش آموزان، دانشجویان و علاقمندان است که شاخصه‌های هریک از سوی متخصصین این حوزه برای مراجعین تبیین می‌گردد.

مدیر نمایشگاه هوایی وزارت دفاع با بیان اینکه دستاورد‌های سازمان صنایع هوایی در۴ غرفه بصورت مدرن و شناختی در دسترس عموم قرار گرفته خاطرنشان کرد: این امکان برای علاقمندان فراهم شده تا به صورت عینی و تخصصی با حضور متخصصین و اساتید این حوزه با فرآیند رفتاری موتور در هواپیما و پهپاد‌ها آشنا شوند. همچنین تجهیزات یبروز مثل هلوگرام دستگاه لمسی و... نیز برای مراجعین قابل استفاده می‌باشد.

منیری همچنین از فعالیت دفتر علمی، فنی و هوایی در این نمایشگاه خبر داد و گفت: تلاش شده تا به سوالات و ابهامات و نیاز‌های دانشجویان، دانش آموزان و علاقمندان به حوزه‌های مختلف هوایی در۴ حوزه آموزش، پژوهش، تحقیقات و مطالعات پاسخ داده شود.

وی همچنین از ارائه نمونه‌هایی از دستاورد‌های صنعت هوایی کشور با نمایش عینی محصول برای مخاطبین سخن گفت و افزود:  در این حوزه بیان روند اقدامات انجام شده و رسیدن به محصول نهایی هوایی برای علاقمندان به ویژه دانشجویان و دانش آموزان تشریح می‌گردد. همچنین غرفه‌هایی متشکل از بخش هواپیمای باسرنشین، موتور، بالگرد و پهپاد نیز ارائه شده که نمونه‌ای از عملکرد ۵ شرکت معظم صنعت هوایی کشور به شمار می‌آید که جدای از کمک به رشد علمی و آموزشی دانشجویان و دانش آموزان بسترساز افزایش روحیه خودباوری آنها نیز می‌شود.

منیری با بیان اینکه برخی شرکت‌های دانش بنیان درحوزه هوایی در این نمایشگاه مستقر هستند وفعالیت‌های علمی پژوهشی وصنعتی انجام می‌دهند تصریح کرد: این شرکت‌ها براساس شاخصه‌های راهبردی و استراتژیک صنعت هوایی کشور در مسیر رفع نیاز‌های این صنعت گام بر می‌دارند.

منیری در پایان مجموعه نمایشگاه هوایی وزارت دفاع را بدلیل موقعیت فیزیکی، تنوع پرنده ها، فعالیت‌های علمی و پژوهشی و آموزشی در سطح غرب آسیا بی نظیر توصیف کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر