آغاز چهاردهمین جشنواره فیلمهای ورزشی از ششم آذرماه/ ۸۰۰ اثر به دبیرخانه رسید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، نشست خبری چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلمهای ورزشی ایران پیش از ظهر امروز در کمیته ملی المپیک برگزار شد.
سید مناف هاشمی دبیر کل کمیته ملی المپیک، عبدالحمید احمدی رییس شورای سیاستگذاری جشنواره فیلمهای ورزشی و سیدمجتبی علوی دبیر جشنواره در این نشست حاضر بودند.
در ابتدای این نشست دبیر کل کمیته ملی المپیک گفت: از حدود یک سال و نیم پیش با همکاری نهادهایی همچون وزارت ورزش وجوانان، سازمان سینمایی، شهرداری تهران و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و کردشگری برنامه ریزی برای برگزاری دوره چهاردهم جشنواره را آغاز کردیم.
هاشمی عنوان کرد: جشنواره ششم آذرماه آغاز میشود و سه روز نمایش فیلمهای برگزیده را در سینما فلسطین خواهیم داشت. نمایش فیلمها از ساعت ۱۲ ظهر تا ۱۰ شب خواهد بود و آیین اختتامیه نیز روز نهم آذر ماه در سالن شهید ضرغام فدراسیون کشتی برگزار خواهد شد.
وی اظهار کرد: در این دوره از جشنواره حدود ۸۰۰ اثر و به صورت دقیقتر ۷۹۸ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید. پس از داوری آثار، ۸۳ اثر داخلی و ۴۳ اثر خارجی از ۷۱ کشور به مرحله نهایی رسیدند.
هاشمی عنوان کرد: در ایام برگزاری جشنواره، تجلیل از عزیزانی که در حوزههای ورزشی و سینمایی فعالیتهای ارزشمندی داشتند تقدیر خواهیم کرد.
وی افزود:
کمیته بین المللی المپیک در برنامههای خود اهتمام ویژهای به تولیدات سینمایی و تلویزیونی دارد. ما یک فدراسیون بین المللی ورزشی در قالب کمیته بین المللی المپیک تحت عنوان «فدراسیون بین المللی فیلمهای ورزشی» داریم. جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از ۱۶ پایگاه اصلی این فدراسیون که کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا را تحت پوشش دارد با برگزاری چنین رویدادهایی نقش مهمی در گسترش فرهنگ ورزشی دارد.
عبدالحمید احمدی رییس شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم نیز گفت: جشنواره فیلم های ورزشی درجهت رشد و توسعه فرهنگ و ورزش است. فیلم، سینما، تئاتر از ابزارهای مهم ترویج ورزش است. فدراسیون بینالمللی د ورزشی سالها است که در عرصه ورزشی فعالیت میکند و خوشبختانه کشور ما ایران یکی از پایگاه های ۱۶ گانه فدراسیون جهانی است و عملا هماهنگیهای شمال غرب آسیا به ایران سپرده شده است.
وی اظهار کرد: این جشنواره میتواند در بین مخاطبان تصویر مثبتی از نهادهای ورزشی ایجاد کند؛ از طریق فیلمهای ورزشی میتوان الگوهای مناسب ورزشی را به جامعه معرفی کرد. از سوی دیگر چنین رویدادهایی میتواند باعث ایجاد گفتگوی بین المللی در بین نهادهای ورزشی کشورهای مختلف شود.
احمدی عنوان کرد: با توجه به رایزین هایی که صورت گرفته ، قرار است کار گروه فیلمهای ورزشی با کمک سازمان سینمایی و وزارت ورزش... ایجاد شود تا زمینه برای مشارکت فعال تر نهادها و فدراسیون ورزشی در جهت توجه به این حوزه رقم بخورد.
سیدمجتبی علوی دبیر جشنواره نیز گفت: جشنواره فیلمهای ورزشی برای نخستین بار در سال ۱۳۸۱ برگزار شد، اما پس از چند دوره متاسفانه تعطیل شد. تا این که در سال ۱۳۹۵ بار دیگر برقرا شد.این جشنواره برای همه آحاد مردم است و امیدواریم دورههای بعدی با یک آیین نامه بهتر فعالیت داشته باشد که شاهد بی نظمی نباشد.
وی اظهار کرد: جوایز این دوره ازجشنواره را وزارت ورزش تقبل کرده است، هزینه داوری جشنواره جشنواره به عهده سازمان سینمایی است، کمیته پارالمپیک هم بخش ویژه خود را قبول زحمت کرده است لذا نهادهایی که از ابتدا پای کار بوده اند، به وظایف خود در این زمینه عمل کرده اند.
انتهای پیام/