صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۳ - ۱۵ آذر ۱۴۰۳
عصر امید غذا و فراسودمندها؛

تولید ارگانیک کشک زرد سیستانی؛ ساخت ادویه‌ای که 24 نوع ادویه در دل خود دارد

مدیرعامل یک شرکت فناور از تولید محصول ارگانیک کشک زرد سیستانی خبر داد و گفت: ادویه‌ای تولید کرده‌ایم که از 24 نوع ادویه تشکیل شده است.
کد خبر : 941963

مهدیه فاضلی شهرکی مدیرعامل شرکت فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل که با محصول کشک زرد سیستانی و انواع ادویه در ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان غذا و فراسودمندها در دانشگاه آزاد ارومیه حضور داشت در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: در حوزه صنایع غذایی و غذا‌های فراسودمند فعالیت می‌کنیم، غذا‌هایی که تراریخته نیستند و برای انسان ضرری ندارند.

وی با بیان اینکه در تولید انواع ادویه‌ مفید از بلغور گندم، آب پیاز، تخم گشنیز، زیره سبز، زیره سیاه و... فعال هستیم، گفت: با توجه به تخصصی که در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داریم با درنظرگرفتن خواص دارو و مزاج‌های گرم و سرد و سازگار با طبع افراد، ادویه‌ای تولید کرده‌ایم که از 24  نوع ادویه تشکیل شده است.

{$sepehr_key_3947}

مدیرعامل شرکت فناور از کشک زرد سیستانی به عنوان غذای محلی و سوغات خاص در سیستان نام برد و بیان کرد: در تولید این محصول ارگانیک که در شرکت انجام می‌شود از دوغ، بلغور گندم، سیر، زیره سیاه، زیره سبز، تخم گشنیز و چند مورد دیگر استفاده و غذایی کامل، نشاط آور، ضد سرطان و تقویت کننده سیستم بدن تهیه می‌کنیم و برای کسانی که دارای ضعف بدنی هستند هم خیلی مفید است.

فاضلی هدف شرکت متبوع خود را تهیه و تولید غذایی سالم، خوب و ارگانیک برای تحویل به مشتریان داخل و خارج کشور عنوان و اظهار کرد: تلاش می‌کنیم که محصول تولیدی از بهترین مواد تهیه شود و در معرفی غذا‌های سنتی، سوغات محلی و شناساندن آنها به تمام نقاط داخل و خارج کشور کوشا باشیم، چنانکه محصولات را در همین جشنواره‌ها و نمایشگاه‌ها معرفی می‌کنیم.

به گزارش آنا، ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمند‌ها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانش‌بنیان خود را در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنایع غذایی، امنیت غذایی و ... به نمایش گذاشتند.

انتهای پیام/

ارسال نظر