صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۳ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳
عصر امید غذا و فراسودمندها؛

محصولی فناور با قابلیت دفع سنگ کلیه تا 10 میلی‌متر/ سنبله‌ای برای درمان سریع زخم‌های عمیق + فیلم

یک شرکت فناور با تولید محصولی گیاهی قادر به دفع سنگ کلیه تا 10 میلی‌متر شده، بدون اینکه عوارضی مانند درد و خونریزی داشته باشد.
کد خبر : 941285

فرامرز بدخشانی مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد و واحد یاسوج که در ششمین رویداد عصر امید غذا و فراسودمند‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه حضور داشت در گفت‌وگو با خبرنگار آنا با بیان اینکه هفت شرکت در مرکز رشد واحد یاسوج حضور فعالیت می‌کنند، اظهار کرد: شرکت‌ زیست‌فناور هامرز در زمینه زیست‌نهاده‌های کشاورزی و ارائه چهار محصول دانش‌بنیان کار می‌کند، همچنین این شرکت در حوزه‌های محرک ریشه‌زا به اسم تجاری «بُنزا» فعالیت خود را انجام می‌دهد.

وی اضافه کرد: همچنین محرک ضدتنش به اسم تجاری «نموّ» و میکروتوم خاک با اسم تجاری «گایا» از دیگر محصولاتی هستند که در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج تولید شده و در ششمین رویداد عصر امید این محصولات را در معرض دید عموم قرار دادیم.

{$sepehr_key_3602}

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد و واحد یاسوج با معرفی شرکت دانش‌بنیان ارمغان سلامت زاگرس عنوان کرد: این شرکت در زمینه کاشت گیاهان دارویی و فرآوری داروهای گیاهی فعالیت می‌کند و داروها برای درمان بیماری سنگ کلیه است، به‌طوری که سنگ کلیه تا ۶ میلی‌متر را با دارو برطرف می‌کند که ثبت اختراع هم شده و حتی سنگ‌های کلیه تا ۱۰ میلی‌متر را بدون هیچ‌گونه عوارضی مانند درد و خونریزی درمان کرده و آن را دفع کند.

بدخشانی در بخش دیگری از گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا با معرفی شرکت دانش‌بنیان پیشگام فناوران موفق امید یادآور شد: این شرکت دانش‌بنیان با ارائه سه محصول در رویداد عصر امید حضور یافت، نخست محصول «نانوذرات اسید بر پایه نیترات آلومینیوم با استفاده از غشاهای نانوکامپوزیت پلی‌آمید» بوده، دوم «خازن‌های لیتیومی با پلیمر جدید» و سوم «نانوذرات» است.

کاربرد جامدی «نانوکود» در فضاهای سبز و گلخانه‌ها

وی با تشریح جزئیات فعالیت شرکت زیست‌‌بستر آزاد تکین است که دو محصول در رویداد عصر امید ارائه کرده، نخست «کود آلی» و دوم «نانوکود» است که این دو محصول در زمینه‌های زیست‌نهاده‌های کشاورزی قابلیت استفاده دارند و به‌صورت جامد در باغات، مزارع، فضاهای سبز شهری، گلخانه‌ها و حتی گلدان‌های آپارتمانی هم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد و واحد یاسوج متذکر شد: «کود آلی» و «نانوکود» دارای مجوز هستند و با ثبت ماده کودی تمامی محصولات زیست‌نهاده‌های کشاورزی مجوز ثبت دارند، یعنی ثبت ماده کودی را کسب کرده‌اند که به تولید انبوه هم رسیده‌اند.

بدخشانی بیان کرد: شرکت بعدی که در رویداد عصر امید حضور دارد، «نارون نقره‌ای دراک» نام دارد که کاربرد حشره‌کشی و محلول‌های ضدعفونی‌کننده برپایه ترکیبات گیاهی دارد و بدون دخالت هیچ‌گونه ماده شیمیایی این محصول ارائه شده و این نتیجه ۱۳ سال محسن رادی استاد تمام و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد است.

{$sepehr_key_3603}

وی افزود: محصول حشره‌کش و محلول‌ ضدعفونی‌کننده مشابه داخلی و خارجی ندارد و فرمولاسیون مختص دکتر رادی عضو هیئت علمی دانشگاه و استاد تمام دانشگاه آزاد اسلامی است و هیچ فردی به این فرمولاسیون جز دکتر رادی دسترسی ندارد.

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد و واحد یاسوج تأکید کرد: محصول بعدی «پماد ضد سوختگی» است که این پماد از گیاه سنبله کُرک‌دار که به‌صورت بوته‌ای در مجاری چشمه‌ساران و کوهپایه‌ها روئیده می‌شود، تولید شده که به‌وفور در استان کهگیلویه و بویراحمد یافت می‌شود.

بدخشانی تشریح کرد: گیاه سنبله کُرک‌دار از گذشته‌های دور در طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گرفت و زخم‌هایی که هیچ دارویی توان درمان آن را نداشت با استفاده از گیاه سنبله کُرک‌داربا سرعت بسیار زیاد به‌راحتی زخم بسته و خوب می‌شود.

وی عنوان کرد: گیاه سنبله کُرک‌دار ازسوی فاطمه غلامی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج تولید شده و با استفاده از دانش و طب سنتی محصول را به‌‌شکل آکادمیک درآورده و به پماد تبدیل کرده است و در صورتی که مجوز غذا و دارو را کسب کند به‌عنوان محصولی دانش‌بنیان محسوب خواهد شد.

{$sepehr_key_3604}

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد و واحد یاسوج با معرفی شرکت آلما فراز یاسوج گفت: این شرکت با استفادهذ از ضایعات شهری، موفق به تولید بلوک‌های غذایی برای دام‌های سبک و سنگین شده است.

بدخشانی یادآور شد: محصولاتی که بالا ذکر کردم، همه دا‌نش‌بنیانی و فناوری هستند و در ششمین رویداد عصر امید ارومیه (غذا و فراسودمندها) این محصولاتی را ارائه کردیم.

به گزارش آنا، ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمند‌ها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانش‌بنیان خود را در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنایع غذایی، امنیت غذایی و ... به نمایش گذاشتند.

انتهای پیام/

ارسال نظر