صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه مطرح کرد؛

مشارکت خیرین در شکل‌گیری آینده آموزشی

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از لزوم مشارکت خیرین در شکل‌گیری آینده آموزشی خبر داد.
کد خبر : 940899

به گزارش خبرگزاری آنا، آیین کلنگ زنی پروژه عظیم ساخت مدرسه مرحوم حاج محمد علی عظیمی، هنرستان صنعت کفش مرحوم حاج علی شعبان زاده و مدرسه شهیدان شعبان زاده امروز با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی مسئولان استانی، بانیان و خیرین مدرسه ساز در محل پروژه در خیابان شهید دل آذر برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه در این مراسم بیان کرد: این مجتمع ارزشمند آموزشی که توسط خیرین عزیز ساخته می‌شود، حقیقتاً مایه خوشحالی و شکرگزاری است. خداوند اموات این خیرین را بیامرزد و صحت و سلامتی را برای آن‌ها عنایت کند. 

وی با قرائت آیه ای از سوره بقره گفت: خداوند سبحان در قرآن می‌فرماید: «وَالنَّهارَ سَرًّا وَالْأَنَّاتُ فَلَهُم أَجْرٌ عِند رَبّهِم وَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِم وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ» (بقره: 274). این آیه عجیبی است درباره انفاق در راه خدا؛ چه در روز باشد و چه در شب، چه آشکار باشد چه پنهان، کسانی که این‌گونه انفاق می‌کنند، اجر عظیم و خیر کثیری در پیشگاه خدا دارند و نه در دنیا و نه در آخرت گرفتار نخواهند شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: روایت دیگری از مولی الموحدین، امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام وجود دارد که می‌فرماید: «توبا لَمَن أَحسَنَ إِلَى العِبَادِ وَتَزَوَّدَ لِلْمَعادِ». خوشا به حال بندگانی که با کمک به مردم، توشه آخرت خود را فراهم می‌کنند. این مجتمع آموزشی یک صدقه جاریه است که تا زمانی که این دنیا دنیاست، خیرات آن به عزیزان خواهد رسید.

استاد خسروپناه افزود: خانواده شعبان‌زاده دو شهید گرانقدر را به جامعه تقدیم کردند، شهید رضا شعبان‌زاده، که رتبه برتر دانشگاه شریف بود، و شهید محمد شعبان‌زاده، که مفقودالبدن بود و پس از ۳۰ سال، پیکر پاکش پیدا شد. این عزیزان به خاطر حفظ وطن جان خود را فدا کردند و ما همواره به آن‌ها افتخار می‌کنیم. این مجتمع به نام این شهیدان نام‌گذاری شده و شامل دو مدرسه و یک هنرستان خواهد بود.

وی ادامه داد: این زمین نیز به همت خانواده مرحوم عظیمی وقف شده است. مرحوم حاج محمدعلی عظیمی و همسر بزرگوارشان، به پاس محبت و ایمان خالص خود به اهل بیت، این زمین را با کمال میل برای خدمت به جامعه تقدیم کردند. ان‌شاءالله این مکان، دارالفنون استان قم خواهد شد و امیرکبیرها و شخصیت‌های مؤثر برای کشور را تربیت خواهد کرد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خطاب به مسئولین آموزش و پرورش عنوان کرد: پس از ساخت این مجتمع، دانش‌آموزان را با مرحوم حاج محمدعلی عظیمی آشنا کنند و اینکه خانواده معزز او چه کسانی بودند. همچنین باید شناسنامه این بزرگواران به درستی ثبت شود. 

استاد خسروپناه در پایان گفت: توجه به حکمرانی در کشور بسیار مهم است؛ حکمرانی از سیاست‌گذاری شروع می‌شود و تا اجرا ادامه می‌یابد. حاج جواد شعبان‌زاده زنجیره تولید کفش را در این چند سال اخیر آغاز کرده و در حال تکمیل آن است. این مجتمع آموزشی و هنرستان، دانش‌آموزانی تربیت خواهد کرد که در آینده به تولید کفش بومی بپردازند.

انتهای پیام/

ارسال نظر