امنیت غذایی نیازمند تأمین مراحل زنجیره تولید تا مصرف/ قراردادهای رویداد عصر امید بهجد پیگیری شود
مریم گلآبادی مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره یک شرکت دانشبنیان فعال در حوزه تولید بذر هیبرید که شرکت متبوعش در نمایشگاه و ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان غذا و فراسودمندها در دانشگاه آزاد ارومیه حضور دارد به خبرنگار آنا گفت: حوزه فعالیت فناورانه این شرکت تولید بذر هیبرید صیفیجات گلخانهای و فضای باز شامل خیار، گوجه فرنگی، فلفل و بادمجان گلخانهای، هندوانه، ملون، پیاز و کدو است.
{$sepehr_key_3455}
وی که نزدیک به 20 سال تجربه تدریس و 15 سال تجربه فعالیت در قالب شرکت دانشبنیان را دارد، افزود: بذر هیبرید محصولات نامبرده همگی وارداتی بوده و برای نخستین بار در ایران بومیسازی و تولید شده و اکنون در برخی محصولات به مرحله تجاریسازی و فروش در سطح کشور و منطقه رسیدهایم.
عضو هیئت علمی و دانشیار گروه تولید و ژنتیک گیاهی دانشگاه آزاد اصفهان به آنا گفت: رویداد عصر امید جایگاه بسیار قدرتمندی در معرفی شرکتها و فعالیتهای فناورانه به ارگانها و نهادهای دولتی و غیردولتی دارد تا علاوه بر معرفی محصول و تواناییهای موجود، بستری برای رفع مشکلات و موانع تحقیق و تولید فراهم شود.
گلآبادی تأکید کرد: انتظار این است که متولیان این رویداد پس از پایان هر رویداد به طور جدی پیگیر عملیاتی شدن تفاهمنامهها و قراردادها و ارتباطات ایجادشده باشند؛ چراکه این عرصه نیازمند تأمین تمامی مراحل زنجیره تولید تا مصرف در کشور و به صورت داخلی با بالاترین کیفیت است در غیر اینصورت بهطور جد امنیت غذایی کشور مورد تهدید قرار خواهد گرفت.
{$sepehr_key_3456}
به گزارش آنا، ششمین رویداد عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمندها» که از ۲۲ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانشبنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار میشود، عصر امروز ۲۴ آبان به کار خود پایان میدهد.
انتهای پیام/