معرفی ظرفیتهای ناشناخته دانشبنیانی در رویداد عصر امید + فیلم
میلاد ذهبی مدیرعامل یک واحد فناور مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در حاشیه ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان «غذا و فراسودمندها» در گفتوگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: این رویداد بسیار جالب بوده و باعث افزایش ارتباط بین شرکتها شده است برای مثال ما میخواستیم یک نوع ماشین صنعتی از خارج وارد کنیم که در این رویداد متوجه شدیم یک شرکت ایرانی آن محصول را تولید میکند و تصمیم به خرید مدل ایرانی گرفتیم و یک تفاهمنامه با آزمایشگاههای دانشگاه آزاد امضا کردیم.
{$sepehr_key_3548}
این فعال فناور اظهار کرد: ۱۴ سال است که در حوزه گیاهان دارویی فعالیت داریم و به تازگی وارد حوزه بستهبندی ادویه شده و ادویههای انحصاری را وارد بازار کردهایم.
وی افزود: دو گواهی ثبت اختراع داریم که اولی پودر پیاز داغ بدون روغن با ماندگاری دو سال بوده که طعم و بوی پیازداغ را دارد و برای بیماران قلبی و دارای چربی خون و رژیمی یا افراد حساس به پیاز مناسب است و دومین محصول، ادویه لبنیات است که بهعنوان نگهدارنده طبیعی لبنیات عمل میکند برای مثال اگر این ادویه به شیر اضافه شود ۲۳ ساعت آن را میتوان خارج از یخچال نگه داشت اگر به ماست اضافه شود ۷۳ ساعت ماندگاری آن افزایش مییاید و مانع از ترش شدن دوغ به مدت سه هفته میشود و نیز مانع از نفخ لبنیات شده و چندین عطر و طعم به لبنیات میدهد.
مدیرعامل شرکت طلوع سبز آرش با اشاره به اینکه ۱۱ گونه آویشن از ۳۵ آویشن موجود در ایران توسط این شرکت تولید میشود، ادامه داد: چهار ادویه آویشن از نوع آویشن معمولی، آویشن با تحمل حرارت بالا، آویشن لبنیات و آویشن برای سالادهای خام مناسب برای افراد رژیمی و راحتکننده هضم گیاهان تولید میکنیم.
به گزارش آنا، ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمندها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانشبنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانشبنیان خود را در حوزههای مختلف کشاورزی، صنایع غذایی، امنیت غذایی و ... به نمایش گذاشتند.
انتهای پیام/