صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۸ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳
عصر امید غذا و فراسودمندها؛

معرفی ظرفیت‌های ناشناخته دانش‌بنیانی در رویداد عصر امید + فیلم

مدیرعامل یک شرکت فناور گفت: ششمین رویداد ملی عصر امید بسیار جالب بود و باعث افزایش ارتباط بین شرکت‌ها شد؛ چراکه خود ما می‌خواستیم نوعی ماشین صنعتی را وارد کنیم که در رویداد متوجه شدیم یک شرکت ایرانی آن محصول را تولید می‌کند.
کد خبر : 940370

 میلاد ذهبی مدیرعامل یک واحد فناور مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در حاشیه ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان «غذا و فراسودمندها» در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: این رویداد بسیار جالب بوده و باعث افزایش ارتباط بین شرکت‌ها شده است برای مثال ما می‌خواستیم یک نوع ماشین صنعتی از خارج وارد کنیم که در این رویداد متوجه شدیم یک شرکت ایرانی آن محصول را تولید می‌کند و تصمیم به خرید مدل ایرانی گرفتیم و یک تفاهم‌نامه با آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد امضا کردیم.

{$sepehr_key_3548}

این فعال فناور اظهار کرد: ۱۴ سال است که در حوزه گیاهان دارویی فعالیت داریم و به تازگی وارد حوزه بسته‌بندی ادویه شده و ادویه‌های انحصاری را وارد بازار کرده‌ایم.

وی افزود: دو گواهی ثبت اختراع داریم که اولی پودر پیاز داغ بدون روغن با ماندگاری دو سال بوده که طعم و بوی پیازداغ را دارد و برای بیماران قلبی و دارای چربی خون و رژیمی یا افراد حساس به پیاز مناسب است و دومین محصول، ادویه لبنیات است که به‌عنوان نگهدارنده طبیعی لبنیات عمل می‌کند برای مثال اگر این ادویه به شیر اضافه شود ۲۳ ساعت آن را می‌توان خارج از یخچال نگه داشت اگر به ماست اضافه شود ۷۳ ساعت ماندگاری آن افزایش می‌یاید و مانع از ترش شدن دوغ به مدت سه هفته می‌شود و نیز مانع از نفخ لبنیات شده و چندین عطر و طعم به لبنیات می‌دهد.

مدیرعامل شرکت طلوع سبز آرش با اشاره به اینکه ۱۱ گونه آویشن از ۳۵ آویشن موجود در ایران توسط این شرکت تولید می‌شود، ادامه داد: چهار ادویه آویشن از نوع آویشن معمولی، آویشن با تحمل حرارت بالا، آویشن لبنیات و آویشن برای سالاد‌های خام مناسب برای افراد رژیمی و راحت‌کننده هضم گیاهان تولید می‌کنیم.

به گزارش آنا، ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمند‌ها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانش‌بنیان خود را در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنایع غذایی، امنیت غذایی و ... به نمایش گذاشتند.

انتهای پیام/

ارسال نظر