صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

آینده تحصیلات عالی در دانشگاه معروف بریتانیا در خطر است

دانشگاه «نورث‌همپتون» بریتانیا با کسری بودجه قابل‌توجهی دست‌وپنجه نرم می‌کند و برای مقابله با این چالش‌های مالی، برنامه‌ای برای مشاوره و بازنگری در دوره‌های تحصیلی خود در سال ۲۰۲۵ را در نظر گرفته است.
کد خبر : 938749

به گزارش خبرگزاری آنا، دانشگاه نورث‌همپتون (UoN)، که با فشار‌های مالی و کسری بودجه ۱۹ میلیون پوندی مواجه است، به دنبال کاهش‌ برنامه‌های درسی خود است.

این دانشگاه برنامه‌ریزی کرده است تا با حذف برخی دوره‌ها به بحران کاهش بودجه خود پایان دهد. در پی اجرای یک مرحله کاهش نیروی داوطلبانه در تابستان امسال، این دانشگاه قصد دارد مرحله دوم این طرح را نیز اجرا کند.

این تصمیم باعث نگرانی دانشجویان و کارکنان شده و به بحث‌ها درباره مشکلات گسترده‌تر مالی و سیاستی در بخش آموزش عالی بریتانیا دامن زده است.

بی بی سی اعلام کرد این دانشگاه در نامه‌ای به دانشجویان اعلام کرد که در سال ۲۰۲۵ یک بازنگری در مورد دوره‌ها انجام خواهد داد تا فرصت‌های بیشتری برای دستیابی به نتایج موفق فارغ‌التحصیلی فراهم شود.

این دانشگاه به تازگی اعلام کرده که پس از اجرای یک طرح اولیه برای جدایی داوطلبانه کارمندان در ماه ژوئیه، به دنبال دومین مرحله از جستجو برای کارمندانی است که مایل به ترک کار خود هستند.

سخنگوی دانشگاه نورث‌همپتون گفت دانشگاه‌های سراسر بریتانیا با چالش‌های جدی مواجه هستند و اگر بخش‌هایی از دوره‌های آنها حذف شود، به دانشجویان در پیدا کردن گزینه‌های جایگزین کمک خواهد کرد.

گروهی از دانشجویان رشته تصویرسازی پس از اینکه متوجه شدند این رشته در فهرست مشاوره و بازبینی قرار دارد، درخواستی برای نجات این دوره را داده‌اند. «مگان کلارک»، دانشجوی سال اول کارشناسی رشته تصویرسازی، نگران است که کاهش نیروی کار بر کیفیت آموزش تأثیر بگذارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر