صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۶ - ۱۰ آبان ۱۴۰۳

رسالت مهدویت از بین بردن یأس از پیکره‌ جامعه است

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان کرمان عنوان کرد: «مهدویت»، فکر و اندیشه‌ای است که آثار اجتماعی فراوانی دارد و مهم‌ترین آن از بین بردن یأس و ناامیدی از پیکره‌ اجتماع است.
کد خبر : 938532

حجت‌الاسلام هادی فتح‌الله‌نژاد زنگی‌آبادی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار آنا ضمن قدردانی از تلاش‌های ستاد برگزاری سه دوره جشنواره علمی و فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی، دیدگاه خود را درباره فعالیت‌های امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی اینگونه عنوان کرد: بشر از روزی که روی زمین قرار گرفت، پیوسته در آرزوی یک زندگی اجتماعی سعادت‌بخش بوده و اگر این خواسته امکان تحقق خارجی نداشت، هرگز نباید این ارزو وامیدی در نهاد وی نقش نمی‌بست.

وی اضافه کرد: «مهدویت»، فکر و اندیشه‌ای است که آثار اجتماعی فراوانی دارد و مهم‌ترین آن از بین بردن یأس و ناامیدی از پیکره‌ اجتماع است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان کرمان متذکر شد: یک مسلمان، باور قطعی دارد که تنها نظام اجتماعی که می‌تواند به خواسته‌های مشروع او به طور کامل پاسخ و نظامی را براساس حق و عدالت شکل دهد، ازجمله مسائل اجتماعی بسیار مهم که هموار موجب امیدواری و رستگاری است اعتقاد به وجود حجت عصر و انتظار ظهور اوست.

فتح‌الله‌نژاد تأکید کرد: اعتقاد به وجود مقدس حضرت مهدی عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف امید را در دل‌ها زنده می‌کند و انسانی که معتقد به این اصل است، ناامید نمی‌شود، چراکه می‌داند یک پایان روشن حتمی وجود دارد و تلاش می‌کند خود را به آن برساند و از حرکت نمی‌ایستد، بلکه در تلاش برای تحقق بخشیدن آن است.

وی متذکر شد: چنین انسانی در برابر سختی‌ها و ناملایمات تن به شکست نمی‌دهد و این بزرگ‌ترین رهاورد اجتماعی برای بشر در پرتو اعتقاد به مهدویت است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان کرمان تصریح کرد: مؤسسه امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی این رسالت را دنبال می‌کند تا بتواند جایگاه امام زمان علیه‌السلام را احیا و به‌عنوان یک دانشگاه مسئله‌محور عمل کند.

فتح‌الله‌نژاد، نقش هنر و ادب در تفکر و رشد تربیتی و اخلاقی دانشگاهیان را مهم ارزیابی کرد و افزود: نباید از فرصت‌های طلایی که می‌تواند درراستای کسب علم و دانش زمینه را برای پرورش مهارت‌های فکر کردن و مهارت‌های فنی برای برای ورود به عرصه زندگی واقعی فراهم کند غافل شویم.

وی در ادامه توضیح داد: شاید یکی از بهترین راه‌هایی که می‌تواند زمینۀ جلوگیری از هدر رفتن چنین فرصت‌هایی طلایی را بگیرد فراهم کردن شرایط برای حضور قدرتمند در صحنه فعالیت‌های امور تربیتی و بهره‌مندی از هنر در توسعه آن به‌عنوان مقوله‌ بسیار مهم و جدی و مورد توجه و علاقه وافر دانست.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان کرمان مطرح کرد: کار استاد در دانشگاه تنها انتقال یک سلسله مفاهیم به دانشجویان از طریق نشانه‌های گفتاری و نوشتاری نیست، بلکه مهم‌ترین وظیفه او این است که بداند چه چیزی را به چه کسی و با چه روشی باید ارائه کند.

فتح‌الله‌نژاد عنوان کرد: استاد خوب کسی نیست که تنها یک مطلب را خوب بداند، بلکه استاد خوب و شایسته کسی است که بتواند مطلب را متناسب با سن و ویژگی‌های اختصاصی دانشجویان آن هم با زبانی متناسب حال او ارائه کند و در این راه با بهره‌مندی از هنر می‌توانیم گام‌های بلند و مؤثری برداریم، چراکه هنر یکی از قلمرو‌های بسیار مهم و گنجینه فرهنگی هر جامعه‌ای محسوب می‌شود و فرهنگ و ارزش‌های دینی و معنوی هر جامعه‌ای در درجه اول در آثار هنری خلق شده از سوی افراد آن جامعه متجلی می‌شود.

وی اضافه کرد: انسان به یاری ادبیاتمهدویت و هنر است که نتوانستن‌های خود را در ساحت واقعیت جبران می‌کند و به آنچه باید باشد و نیست رنگ عینیت و تجلّی محسوس می‌بخشد، قطعاً هنر انسان را از دایره تنگ تفرّد و درون‌گرایی محض خارج کرده و در مسیر تعامل و تکامل اجتماعی و انسانی قرار می‌دهد و انسان‌هایی که دستی در هنر ندارند معمولاً دارای افق اندیشه وسیع‌تر و ژرف‌تری نسبت به مسائل جهان دارند و می‌توانند آزادانه از مرز دنیای واقع فراتر رفته و در اوج زیبایی خودساخته به پرواز درآیند و در این رهگذر رویا‌های ناممکن را ممکن کنند.

به گزارش آنا، چهارمین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به میزبانی ۶۲ واحد استانی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان برگزار می‌شود، علاقه‌مندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره به نشانی emamat.iau.ir/fa مراجعه کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر