توصیههایی برای تغذیه ورزشکاران در ماه رمضان
به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر محمد کاظمزاده درباره شرایط روزهداری در ورزشکاران، گفت: توصیه میشود ورزشکاران زمان آغاز تمرین و مسابقههای ورزشی را حداقل دو یا سه ساعت بعد از افطار انجام دهند.
وی افزود: آغاز تمرین و یا مسابقهها در کمتر از زمان یاد شده باعث کاهش توان فیزیکی و ایجاد ناراحتیهای گوارشی مختلف میشود.
دکتر کاظم زاده، کم آبی و تشنگی را از مشکلات ورزشکاران بیان کرد و گفت: ورزشکاران باید فاصله افطار تا سحر از آب، آبمیوه و مایعات مناسب به مقدار کافی استفاده کنند.
وی اظهار کرد: استفاده از میوه نیز میتواند تا حدودی آب مورد نیاز بدن را تامین کند، به این منظور توصیه میشود از انجام تمرینهای ورزشی شدید در فاصله سحر تا افطار و بلافاصله بعد از افطار پرهیز کنند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان به محدودیت استفاده از نمک زیاد، غذاهای سرخ شده، شیرینیها در ورزشکاران اشاره کرد و افزود: ورزشکاران باید از مصرف این نوع مواد غذایی به شدت پرهیز و میوههای خشک شده، مغزها، دانهها، خرما و کشمش را جایگزین کنند.
وی با تاکید بر مصرف نان، غلات، میوه و سبزی، گوشت و لبنیات در وعدههای سحر، افطار و شام، تصریح کرد: غذاهای پر پروتئین باعث از دست دادن آب بیشتری در هنگام روزهداری میشود و باید پروتئینها به اندازه نیاز مصرف شود.
کاظمزاده افزود: استفاده از نانهای سبوسدار و کامل، برنج، عدس یا لوبیا پلو در وعده سحری در جلوگیری از کاهش گرسنگی و افت قند خون موثر است.
انتهای پیام/