صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۵ - ۰۸ آبان ۱۴۰۳

تحول اداری و ایجاد نظام ارجاعات و مکاتبات دانشگاه آزاد عملیاتی شد

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی از ایجاد تحول اداری و نظام ارجاعات و مکاتبات در این دانشگاه خبر داد.
کد خبر : 938262

به گزارش خبرنگار آنا، داریوش جاوید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان که با حضور محمدعلی نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد، محمدحسین رنجبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و سایر رؤسای واحد‌ها و معاونین دانشگاه برگزار شد با تأکید بر نقش والدانه سازمان مرکزی در اجرای سیاست‌های مدون با افزایش سبد دارایی‌ها و بهره‌وری بهتر آموزشی، پژوهشی و ... در کنار افزایش پایدار درآمد‌ها و دارایی‌های دانشگاه از اقتصاد دانش‌بنیان و کاهش اتکا به شهریه با نگاهی همه‌گیر و یکسان به واحد‌های دانشگاهی گفت: وظیفه داریم همچون پدر خانواده تمام واحد‌های دانشگاهی را به نحو مقتضی هدایت، راهنمایی و پشتیبانی کنیم تا با افزایش بهره‌وری، کیفیت‌افزایی و حمایت مالی هوشمندانه به‌صورت یک شبکه منظم رسالت و مأموریت خود را به‌درستی ایفا کنیم.

{$sepehr_key_3029}

وی از ایجاد تحول اداری و نظام ارجاعات و مکاتبات در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و افزود: با برنامه‌ریزی جدید درراستای ایجاد تحول اداری به صورت خوشه‌ای (عمودی و افقی)، ترسیم ساختار جدید در نظام ارجاعات به صورت پیشخوان، پشتیبان و تعیین همیار دانشجو، کارمند و هیئت علمی از سطح مراجعات کاسته می‌شود و نیاز‌های اداری به‌خصوص برای دانشجویان به صورت ایمیل انجام می‌گیرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی با یادآوری اینکه این دانشگاه با برنامه‌ریزی و استراتژی مناسب از برخی بحران‌ها سربلند عبور کرده است، توضیح داد: در یک برهه زمانی ابتدای تغییر مدیریت به‌دلیل کاهش جمعیت دانشجویی، پیک بازنشستگی همکاران، شیب افزایش حقوق، برخی مطالبات وصول نشده و ... که فشار مضاعفی را بر دانشگاه وارد می‌ساخت با برنامه‌ریزی و تدبیر دکتر طهرانچی، این دانشگاه از این مرحله گذر کرد و به دستاورد‌های جدیدی در حوزه‌های مختلف دست یافت.

جاوید، استفاده از ظرفیت استادان در بدنه دانشگاه را مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: در صورت نبود نیرو در ساختار اداری دانشگاهی، باید اعضای هیئت علمی متناسب با رشته و حرفه خود مطابق ضوابط و مقررات به‌کار گرفته شوند که دستورالعمل آن بعد از تدوین اعلام می‌شود.

وی، مولدسازی دارایی‌های دانشگاه آزاد و تبدیل آن را به احسن را از دیگر برنامه‌های در دست اقدام دانست و افزود: این دانشگاه هرجا احساس کند نیاز به مولدسازی دارد به‌خصوص در حوزه دارایی‌های ملکی و زیرساخت‌ها با رویکرد چندمنظوره راهکار متناسب با آن را ارائه می‌دهد و متناسب با مأموریت واحد‌های دانشگاهی با کیفیت‌بخشی و در نظر گرفتن مزایای رقابتی و ایجاد منابع مالی جدید، سرمایه‌گذاری انجام می‌دهد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی، اعلام آمادگی این دانشگاه در حوزه ساخت مسکن را از دیگر تدابیر مدیریتی دانست و مطرح کرد: تمام تلاش خود را به‌کار می‌گیریم تا شرایط ساخت مسکن را برای کارکنان تسهیل کنیم و این مهم را می‌توان با سرمایه‌گذاری واحد‌های دانشگاهی در حوزه‌های متناسب که دارای رشد قابل قبولی هستند انجام داد.

جاوید، چابک‌سازی و هوشمندسازی ساختار تشکیلاتی و سامانه‌سپاری را با رویکرد افزایش یکپارچگی با هدف افزایش هوش سازمانی مهم و حیاتی دانست و تبیین کرد: بهره‌گیری از سامانه‌های اطلاعاتی و توسعه نظام‌های مدیریت منابع انسانی، مدیریت شبکه‌ای و تقویت قابلیت‌های برنامه‌محوری با رویکرد افزایش بهره‌وری و رضایتمندی و مشارکت می‌تواند در ارتقای شفافیت و سلامت اداری و مدیریت والدانه را سطوح مختلف نهادینه کند و به نقش واقعی سازمان مرکزی جامه عمل بپوشاند.

به گزارش آنا، نشست شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با غبارروبی گلزار شهدای گمنام دفاع مقدس و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان آغاز شد و با بازدید از دانشکده تعلیم و تربیت و مهارت و کارآفرینی و تشکیل جلسه و بیان نقاط ضعف و قوت کنار ارائه راهکار علمی و عملیاتی همراه بود و در نهایت مقرر شد این راهکار‌ها مورد بررسی قرار گیرد و در صورت تصویب عملیاتی و اجرا شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر