نکوداشت فیلسوف، چهره علمی و سیاستمدار برجسته ایرانی در دانشگاه آزاد دزفول
به گزارش خبرنگار آنا، آیین نکوداشت زندهیاد علیرضا صدرا، فیلسوف و سیاستمدار برجسته ایرانی و از چهرههای علمی نامدار شهرستان دزفول با حضور مسئولان شهرستانی، استادان و دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول برگزار شد.
حجتالاسلام مسعود بهرامپور امام جمعه دزفول در این آیین با اشاره به جایگاه علم و دانش از دیدگاه اسلام اظهار کرد: خداوند میخواهد علم ارتقا یابد و انسانها به سمت دانش حرکت کنند. عالِم با استمرار علم خود جاودان میماند، عالمان در مسیر گسترش دانش خود موظفند تا ارزش علم را به جامعه نشان دهند و اهمیت علمآموزی و توجه به آموزههای علمی مهم است.
صدرا تأثیر چشمگیری بر فلسفه سیاسی معاصر گذاشت
استاد دانشگاه قم نیز با اشاره به میراث علمی برجایمانده از زندهیاد علیرضا صدرا گفت: این فیلسوف سیاسی هوشمند با آثار و اندیشههای خود تأثیر چشمگیری بر فلسفه سیاسی معاصر گذاشت و شاگردان بسیاری را در این عرصه تربیت کرد.
حجتالاسلام احمدرضا یزدانیمقدم افزود: صدرا با نگاه ژرف خود به تاریخ فلسفه سیاسی جهان اسلام، مسیرهای نوینی در این حوزه ایجاد و آثار ارزندهای را به جامعه علمی عرضه کرد.
آیین تجلیل در دوران حیات فرهیختگان برگزار شود
یکی از استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول هم بیان کرد: این آیین بهمنظور تجلیل از یکی از بزرگان این مرزوبوم برگزار شده و امیدواریم این نوع مراسم در دوران حیات چنین فرهیختگان نیز مورد توجه قرار گیرد.
مرتضی یوسفیراد اضافه کرد: صدرا همواره با تأمل و تحقیق به نگارش و ترویج اندیشههای سیاسی اسلامی پرداخته و از چهرههای برجسته این عرصه به شمار میرود.
فرهنگ تجلیل از نخبگان در جامعه ترویج یابد
مسئول ستاد بزرگداشت علما و نخبگان دزفول هم عنوان کرد: لازم است فرهنگ تجلیل از نخبگان در جامعه ترویج یابد و همواره در دوران حیات، مقام علمی و فرهنگی آنان مورد قدردانی قرار گیرد.
حجتالاسلام مهدی زارع ادامه داد: دکتر صدرا با تواضع علمی و اخلاقی خود، نمونهای از فرهیختگی و بیادعایی را به نمایش گذاشت و برگزاری این آیین فرصتی ارزشمند برای معرفی این استاد برجسته به نسل جوان است.
در پایان این مراسم، از خانواده علیرضا صدرا به پاس تلاشها و خدمات این استاد فقید قدردانی شد.
به گزارش آنا، علیرضا صدرا، متولد ۱۳۳۷ در دزفول، مدرس دانشگاه، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی مردم دزفول و رئیس اندیشکده سیاست مرکز الگوی اسلامی پیشرفت بود. این چهره برجسته علمی و سیاسی تا واپسین روزهای حیات خود به فعالیتهای علمی و آموزشی در دانشگاه تهران ادامه داد و چهارم آبان ۱۴۰۱ بر اثر ایست قلبی، چشم از جهان فروبست. پیکر وی در قطعه صالحین (خانواده شهدا) در گلزار شهیدآباد دزفول به خاک سپرده شد.
انتهای پیام/