شناسایی ظرفیتها در راستای اجرای تفاهمنامه وحدت حوزه و دانشگاه
به گزارش خبرنگار آنا، حجتالاسلام عبدالرضا محمودی مدیر حوزه علمیه فارس در نشست انعقاد تفاهمنامه حوزه علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی فارس اظهار کرد: رشد و تعالی حوزه و دانشگاه موجب تعالی جامعه میشود در نتیجه باید در راستای عملیات سازی تفاهمنامه وحدت حوزه و دانشگاه ظرفیتها را شناسایی کرد. ظرفیتهای پراکندهای که در حوزهها و دانشگاهها است باید شناسایی شود و در ذیل این تفاهمنامه تجمیع شود تا شاهد همافزایی حوزه و دانشگاه باشیم.
{$sepehr_key_2852}
وی افزود: برای عملیاتی شدن این تفاهمنامه باید کمیته همکاری حوزه و دانشگاه ایجاد شود تا از حداکثر ظرفیتها استفاده کنیم. قدمت حوزه فارس به ۹۰۰ سال برمیگردد و بهعنوان مدرسه علمیه منصوریه ۷۸۰ سال قدمت دارد که در علوم منقول و معقول در عالم تشیع سرآمد هستیم. زمانی که رهبری به فارس آمدند فرموند فارس و شیراز در قله هستند و اینکه در دوران طاغوت جشنهای ۲ هزار و ۵۰۰ ساله راهاندازی کردند میخواستند شیراز را از جایگاه قله بودن تنزل بدهند.
مدیر حوزه علمیه فارس عنوان کرد: در دهههای اخیر هیچ زمانی وفاق در حوزه همانند امروز نبوده و این از برکت شخصیت فرزانه و تأثیرگذار نماینده ولی فقیه در فارس است وی شخصیت حوزوی و دانشگاهی بوده و نقطه پرگار این وفاق هستند که امیدواریم این نقطه عطف وحدت باشد.
محمودی بیان کرد: کمیته تخصصی همکاری راهاندازی شود تا بازوی همافزایی و وحدت حوزه و دانشگاه باشد و با توجه به ظرفیتهای این دو نهاد شاهد رشد و تعالی آنان خواهیم بود. کمیته همکاری حوزه و دانشگاه الگوی خوبی برای ارائه به جهان اسلام خواهد و میتواند با پایگاه استنادی علوم جهان اسلام نیز تعامل داشته باشد.
تقویت تعاملات حوزه و دانشگاه با انعقاد تفاهمنامه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس نیز گفت: در استان فارس حوزه علمیه و دانشگاهها ارتباط بسیار نزدیکی دارند و امیدواریم با انعقاد این تفاهمنامه ارتباطات و تعاملات تقویت شود.
محمدرضا قائدی اضافه کرد: رهنمودهای نماینده ولی فقیه برای ما راهگشا بوده و امیدواریم شاهد وحدت حوزه و دانشگاه و بهرهبرداری هرچه بهتر از ظرفیتهای این دو نهاد باشیم. مفاد این تفاهمنامه در همه ۳۶ واحد دانشگاه آزاد اسلامی در استان فارس ابلاغ و عملیاتی خواهد شد.
وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی فارس با ۸۰ هزار نفر دانشجو و سومین جمعیت دانشجویی در کشور و همچنین ۱۳ هزار دانشآموز مدارس سما ظرفیتهای بسیار ارزشمندی را ایجاد کرده است.
انتهای پیام/