صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۱ - ۰۷ مهر ۱۴۰۳
در آنا بخوانید؛

نقش تغذیه در جلوگیری از عوارض مهمان نا‌خوانده روز‌های سرد

روزهایی که آلودگی هوا تشدید می‌شود، علاوه بر اینکه باید از ترددهای غیر ضروری خودداری کرد، می بایست برای تقویت سیستم ایمنی بدن، از مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان‌ها استفاده کرد.
کد خبر : 933517

به گزارش خبرگزاری آنا؛ هرساله با ورود به فصل‌های پاییز و زمستان علاوه طبیعت تصاو برای ما می‌سازد، اما متاسفانه آلودگی‌هوا نیز در این فصول بیشتر پدید می‌آید و خطراتی را برای انسان‌ها مخصوصا شهر نشینان رقم می‌زند.

بسیاری از اجزای ذرات معلق و سنگین هوا تحریک کننده و زمینه ساز سرطان به خصوص سرطان ریه، بیماری های مزمن مانند آلرژی های دستگاه تنفسی، عفونت های تنفسی و بیماری های قلبی عروقی هستند که برای مقابله با این بیماری‌ها تغذیه نقش بسزایی دارد.

متخصصین و کارشناسان تغذیه، بر ضرورت مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها دارای آنتی‌اکسیدان شامل مرکبات و میوه‌های با رنگ‌های زرد، نارنجی و قرمز، موز، خرمالو، انار، کیوی و انواع فلفل‌های سبز و نارنجی، تاکید دارند.

افزایش مصرف آب و مایعاتی همچون شیر کم‌چرب و ماهی به دلیل وجود ویتامین E و اُمگا ۳ به کاهش آثار و عوارض آلودگی هوا کمک می‌کند.

همچنین مصرف سبزی‌هایی مانند کاهو، هویج، گشنیز، جعفری، تره، کرفس، خُرفه، ریحان، کلم، گُل‌کلم، سبزی خوردن، پیازچه، سیر و لیموترش در روزهای آلوده ضروری است.

در روزهای آلودگی هوا وعده‌های غذایی سبک جایگزین وعده‌های غذایی سنگین شده و عموم افراد به ویژه سالمندان، غذاهای بخارپز و آب‌پز را در برنامه غذایی خود بگنجانند. علاوه بر اینکه سوپ‌ها و آش‌هایی مانند آش سبزیجات به دفع سموم ناشی از آلودگی هوا از بدن کمک می‌کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر