صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

اول مهر؛ زمان طلایی شروع سال تحصیلی

مشاور و برنامه‌ریز امور آموزشی گفت: با توجه به شرایط اقلیمی کشور ما بهترین زمان برای شروع سال تحصیلی، پایان تابستان است.
کد خبر : 932498

فاطمه قاسم‌زاده، مشاور و برنامه‌ریز امور آموزشی و روان‌شناسی کودکان و نوجوانان در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری آنا اظهار کرد: مطالعات نشان داده با توجه به شرایط اقلیمی کشور ما بهترین زمان برای شروع سال تحصیلی، پایان تابستان است.

وی افزود: با توجه به گرمای بی‌سابقه هوا و عدم تجهیزات سرمایشی مناسب در مدارس کشور از نظر اقلیمی و زیست محیطی این زمان یعنی پایان فصل تابستان بهترین زمان آغاز سال تحصیلی است.



این مشاور و برنامه‌ریز امور آموزشی با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر شناور بودن زمان آغاز سال تحصیلی، تصریح کرد: اساسا با توجه به شرایط اقلیمی و چهار فصل کشور ما گسترده‌گی و وسعت آن، به طبع باید به نسبت امکانات، تجهیزات و شرایط آب و هوایی این مهم دستخوش تغییر شود که نهایتا با یک ماه پس و پیش کردن زمان آغاز به کار مدارس، زمان طلایی مشخص خواهد شد.

شنیدن و بیان آزادانه نظرات کودکان و نوجوانان نه تنها در یادگیری تاثیر گذار است بلکه با کاهش آسیب‌های اجتماعی در ارتباط مستقیم خواهد بود

قاسم‌زاده در بخش دیگری از اظهاراتش درباره زمان طلایی یادگیری در شبانه روز بیان کرد: این درست که زمان و تاریخ در یادگیری بسیار مهم است، اما نکته پیش فرض و اولیه‌تری در مقوله علم پداگوژیک و یادگیری حائز اهمیت است و آن مشارکت و اعمال نظر دانش آموزان است.

این روانشناس حوزه کودک و نوجوان تصریح کرد: یاد دارم چند سال پیش دختر بچه کلاس اولی نامه‌ای به رئیس جمهور وقت نوشت، و از اینکه ۷ صبح و زمان شروع کلاس درس گلایه کرد. مطالعات نشان داده، شنیدن و بیان آزادانه نظرات کودکان و نوجوانان نه تنها در یادگیری تاثیر گذار است بلکه با کاهش آسیب‌های اجتماعی در ارتباط مستقیم خواهد بود.

به گفته قاسم‌زاده چنانچه بر اساس نظرات جامعه برخی تصمیمات اتخاذ شود، روحیه جمعی بر منافع فردی ارجحیت پیدا خواهد کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر