صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۳ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۳
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو خبر داد:

تولید محصولی غنی‌سازی شده در مقابل چیپس و پفک

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: این مرکز اقدام به تولید غنی سازی یک محصول جدید و جایگزین برای تنقلات آسیب‌رسان به سلامت است.
کد خبر : 931117

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و آنا؛ حسین رستگار با اظهار داشت: مصرف پفک، چیپس و تنقلات مشابه، به دلیل ترکیبات و فرآیند تولید خاص خود، می‌تواند عوارض متعددی بر سلامت انسان داشته باشد. این محصولات، که اغلب با روغن‌هایی در دماهای بسیار بالا پخته می‌شوند، ممکن است به تولید مواد مضر مانند پراکسیدها منجر شوند که با گذشت زمان و تحت تاثیر نور و حرارت، خطرات خود را بیشتر نمایان می‌کنند.

وی در ادامه گفت: این مرکز در راستای وظایف ذاتی خود به تولید غنی سازی یک محصول جدید که در مقابل محصولات آسیب رسان به سلامت می باشد اقدام کرده است.

رستگار همچنین بیان کرد: این محصول که بر پایه حبوبات تولید و با ویتامین، مینرال ها و برخی مواد مفید دیگر غنی سازی شده؛ قرار است؛ جایگزین تنقلات پرطرفدار آسیب‌رسان به سلامتی مثل چیپس، پفک و دیگر فراورده های مشابه گردد

انتهای پیام/

ارسال نظر