بیش از ۴۰۰ نمایشنامه به دبیرخانه تئاتر مقاومت رسید/قلمروهای پژوهشی این جشنواره کجاست
به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ستاد برگزاری نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت با اعلام وصول ۴۲۶ نمایشنامه برای شرکت در بخش مسابقه صحنهای، تاریخ اعلام نتایج آثار نهایی راه یافته به این بخش را مشخص کرد.
در اطلاعیه منتشر شده از سوی دبیرخانه نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت آمده است: نظر به استقبال کم نظیرهنرمندان گرانقدرعرصه نمایش برای حضور در بخش مسابقه صحنهای نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت، دبیرخانه این جشنواره ضمن قدردانی از همه هنرمندان این عرصه، اعلام میدارد به علت حجم تقاضای بالای هنرمندان و وصول ۴۲۵ نمایشنامه به دبیرخانه جشنواره با وجود تمدید نشدن مهلت ارسال آثار بخش صحنه ای، اعلام نتایج این بخش به «گروههای شرکت کننده» نسبت به زمان اعلام شده درمتن فراخوان به روز ۱۵ شهریور موکول شده است.
براساس این گزارش از زمان انتشار فراخوان بخش مسابقه صحنهای نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت هنرمندان استانهای آذربایجان شرقی با ۱۰ اثر، آذربایجان غربی با ۱۳ اثر، اردبیل با ۵ اثر، اصفهان با ۳۳ اثر، البرز با ۲۶ اثر، ایلام با ۴ اثر، بوشهر با ۱۵ اثر، تهران با ۱۲۰ اثر، چهارمحال و بختیاری با ۷ اثر، خراسان جنوبی با یک اثر، خراسان شمالی با یک اثر، خراسان رضوی با ۲۵ اثر، خوزستان با ۲۵ اثر، زنجان با ۲ اثر، سیستان و بلوچستان با ۳ اثر، فارس با ۲۵ اثر، قزوین با ۱۱ اثر، قم با ۷ اثر، کردستان با ۳ اثر، کرمان با ۴ اثر، کرمانشاه با ۲۱ اثر، کهگیلویه و بویراحمد با ۲ اثر، گلستان با ۷ اثر، گیلان با ۱۵ اثر، لرستان با ۶ اثر، مازندران با ۶ اثر، مرکزی با ۱۳ اثر، هرمزگان با یک اثر، همدان با ۱۵ اثر نسبت به ارسال آثار خود در این بخش اقدام کرده اند.
نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت پاییز و زمستان سال ۱۴۰۳ به دبیری محمد کاظم تبار در تهران و شهرهای مختلف کشور میزبان مخاطبان و هنرمندان شرکت کننده خواهد بود.
«مسابقه نمایشنامهنویسی»، «مسابقه تئاتر صحنهای»، «سردار آسمانی (تئاتر خیابانی)»، «سمینار علمی و پژوهشی» بخشهای مختلف این دوره از برگزاری نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت را تشکیل میدهند.
«تئاتر مقاومت و امر تاریخی»، «تئاتر مقاومت و امر اجتماعی»، «تئاتر مقاومت و امر دینی»، «تئاتر مقاومت و گفتمان فرهنگی- اجتماعی»، «تئاتر مقاومت و نسبت آن با نمایش های ایرانی» ، «تصویر تئاتر مقاومت و ادبیات کهن ایرانی – اسلامی »، «تئاتر مقاومت و جریان های هنری و منطقه ای »، «تئاتر مقاومت و تئاتر مستند»، «تئاتر مقاومت و امر بینا رشته ای» و «تغییر و تحول مفهوم مقاومت در ادبیات نمایشی جهان» نیز قلمرو های پژوهشی سمینار هستند.
علاقهمندان برای دریافت تازهترین اخبار این رویداد میتوانند به سامانه اینترنتی جشنواره به آدرس www.moghavemattheater.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام/