صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۵ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۵
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفت‌و‌گو با آنا مطرح کرد:

5 راه مقابله با کاهش آب بدن در ماه رمضان

یک متخصص تعذیه و رژیم غذایی عنوان کرد: مصرف میوه و سبزیجات تازه در وعده سحر از جمله مهم‌ترین راهکار کاهش احساس تشنگی طی روزه‌داری است.
کد خبر : 92970

دکتر کوروش جعفریان در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا درباره راهکارهای مناسب برای تحمل تشنگی طی روزه داری،‌گفت: به روزه‌داران توصیه می‌شود در وعده افطار و به خصوص سحر از مصرف غذاهای شور به شدت خودداری کنند.


وی افزود: سبزیجات و میوه‌ها دارای مقدار زیادی پتاسیم و فیبر هستند که مصرف این مواد موجب جذب آب در بدن می‌شود به همین دلیل به روزه‌داران توصیه می‌شود در وعده سحر این دسته از مواد را حتما مصرف کنند.


این متخصص تغذیه و رژیم غذایی در ادامه یادآور شد: روزه‌داران برای حفظ آب در بدن باید از مصرف چای و قهوه تلخ خودداری کنند زیرا نوشیدن این مواد مدر (ادرار آور) خواهد بود و این امر موجب از دست رفتن آب بدن می‌شود.


به گفته وی؛ مصرف به اندازه مایعات در وعده افطار مانع احساس تشنگی در روزه‌دار می‌شود.


جعفریان در پایان خاطرنشان کرد: هم‌چنین در ماه رمضان توصیه می‌شود روزه‌داران مصرف پروتئین‌های حیوانی برای حذف آب بدن را کاهش دهند.


انتهای پیام/

ارسال نظر