صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سلیمی:

نقشه علمی کشور باید سند حکمرانی علم و فناوری باشد

معاون آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی اخیرا در نشست تخصصی روزآمدسازی نقشه علمی کشور در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: نقشه جامع علمی کشور باید به عنوان سند بالادستی الگوی حکمرانی علم و فناوری باشد.
کد خبر : 928489

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا،غلامرضا سلیمی عصر یکشنبه در نشست تخصصی روزآمدسازی نقشه علمی کشور در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: نقشه جامع علمی کشور در هر محیطی می‌تواند متفاوت معنا شود و فراخوان همایش الگوی حکمرانی تمدن علم و فناوری طی هفته‌های آتی منتشر می‌شود و انتظار می‌رود این همایش در استان‌ها برگزار شود و در اختتامیه همایش ملی نیز از استان‌های برتر تقدیر خواهد شد.

وی با اشاره به چیستی، چرایی و چگونگی حکمرانی علم و فناوری گفت: رهبر معظم انقلاب دوره جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی را به عنوان دوران تحول، ریل‌گذاری کرده‌اند.
وی افزود: حلقه مفقوده ما الگوی حکمرانی است و در هیات‌های اندیشه‌ورز استانی، شرکت‌های دانش‌بنیان و سایر ذینفعان حضور دارند و این افراد را در بازنگری آئین‌نامه ستاد علم و فناوری دخیل کرده‌ایم.

میز‌های تخصصی ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی دایر است

محمد عسگریان مدیر پژوهش ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این نشست گفت: اصل و اساسنامه صندوق عتف (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است و میز‌های تخصصی ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شده است.

وی آئین‌نامه ارتقای رتبه، جذب و نگهداشت نخبگان، روابط علمی بین‌المللی، هنر، حکمرانی آموزش عالی، هوش مصنوعی، مواد پیشرفته، هوافضا، سلول‌های بنیادی، علوم شناختی و طب سنتی را از مهمترین این میز‌ها نام برد. 

اسماعیل چمنی رییس دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس هیات اندیشه‌ورز ستاد علم و فناوری در استان اردبیل هم در این نشست با بیان اینکه در حال حاضر دانشگاه محقق اردبیلی دارای ۴۲۰ عضو هیات علمی و ۴۰۰ کارمند است، گفت: این دانشگاه دارای ۱۳ هزار و ۵۰۰ دانشجوی ایرانی و یک هزار و ۵۰۰ دانشجوی بین‌المللی است. دانشگاه محقق اردبیلی دارنده نشان سرو از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

وی با اشاره به فعالیت بخش‌های مختلف دانشگاه محقق اردبیلی، افزود: در سایه این فعالیت‌ها، دانشگاه محقق اردبیلی نشان سرو علوم، تحقیقات و فناوری را از آن خود کرده است.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به فعالیت‌‎های این دانشگاه در حوزه فرهنگی، تصریح کرد: این مرکز علمی در سه سال اخیر در سه جشنواره حرکت، رویش و قرآن و عترت به عنوان دانشگاه برگزیده معرفی شده و در چهار ماه نخست امسال نیز در حوزه فرهنگی رتبه دوم دانشگاه‌های کشور را کسب کرده است.

دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام دانشکده کشاورزی تاسیس شده است و اکنون تعداد رشته‌های مصوب این دانشگاه ۲۸۱ رشته شامل ۶۲ رشته در مقطع دکتری، ۱۳۳ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۷۹ رشته مقطع کارشناسی و هفت رشته مقطع کاردانی است.

این دانشگاه دارای ۹ دانشکده، سه مرکز تحقیقات، سه پژوهشکده، ۱۹ هسته پژوهشی و یک مرکز نوآوری و رشد واحد‌های فناور است و همایش‌های علمی و آموزشی متنوعی در آن با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر