صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

مدال طلای عکاسی هالیوود در دستان هنرجوی سابق انجمن سینمای جوان

فرامرز قهرمانی‌فر هنرجوی سابق انجمن سینمای جوانان ایران مدال طلای هالیوود پی اس اِی عکاسی سه بعدی را از انجمن عکاسی آمریکا دریافت کرد.
کد خبر : 92815

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، این هنرمند با اعلام خبر دریافت این مدال تصریح کرد: مدال طلای مسابقه عکاسی سه بعدی هالیوود (از انجمن عکاسی امریکا پی.اس.اِی) سومین و مهمترین مدال من در سال 2015 بود که آن را از پنجاه و ششمین دوره مسابقات بین المللی عکاسی سه بعدی هالیوود دریافت کرده ام.


وی پیشتر نیز در سال 2000 میلادی با شرکت در یک مسابقه بین المللی عکاسی سه بعدی مدال اس.اس.ای SSA (Stereoscopic Society of America) را از انجمن ملی عکاسی سه بعدی امریکا کسب کرده بود.


قهرمانی فر در خصوص فعالیت های خود در انجمن سینمای جوانان ایران تصریح کرد: فعالیت های هنری خود در رشته استریوگرافی (سه بعدی) را از سال 1367 آغاز کرده ام و کار فیلمبرداری و کارگردانی چند فیلم کوتاه سه بعدی را از سال 1376 در انجمن سینمای جوانان تهران کلید زدم و با توجه به علاقه خاصی که به هنر تصویرسازی سه بعدی داشتم، این رشته را به عنوان رشته اصلی کار خودم قرار دادم و هم اکنون در همین رشته فعال هستم.


این کارگردان و متخصص سینمای سه بعدی ورود فناوری ها و تجهیزات به روز صنعت فیلمسازی را از ضرورت های سینمای کشور دانست و افزود:‌ این فناوری ها ظرفیت های جدیدی برای سینما ی کشور ایجاد می کنند.


وی با اشاره به اهمیت عکاسی در شکل دهی سینمای سه بعدی افزود: به نظر من عکاسی سه بعدی پایه و اساس فیلمبرداری فیلم های سه بعدی محسوب می شود و رمز موفقیت در نشان دادن مفاهیم برای فیلمبردار و کارگردان فیلم سه بعدی در گرو مشاوره صحیح با عکاس و نقاش و گرافیست سه بعدی است و باید از تجربیات عکاسان سه بعدی استفاده و بهره لازم کسب شود.


قهرمانی فر که دوره آموزش عکاسی خود را در انجمن سینمای جوانان ایران طی کرده بود و کارگردانی اولین فیلم های سه بعدی کوتاه سینمای ایران را به تهیه کنندگی انجمن سینمای جوان در کارنامه خود دارد، افزود : اگر عکاسی سه بعدی را به چشم تفریحی نگاه نکنیم، هر عکس باید دارای معنی و مفهوم و همچنین پیامی برای بیننده داشته باشد تا با بیننده ارتباط بیشتری برقرار کند .


وی در خصوص آخرین پروژه کاری خود اظهار داشت: آخرین پروژه من، تولید عکس و فیلم سه بعدی برای نمایشگرهای سه بعدی بدون نیاز به عینک بود که با موفقیت به پایان رسید و در حال حاضر مشغول نگارش مقاله آموزشی پیرامون این موضوع هستم.


انتهای پیام/

ارسال نظر