طراحی انواع ردیاب توسط محققان کشور
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ یک واحد فناور مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شریف، فروردین 1400 با هدف ارائه راهکارهای زندگی هوشمند از طریق توسعه تجهیزات و افزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء بنیان نهاده شد.
مهمترین رویکرد این شرکت ساخت محصولاتی است که توان داخلی برای تولید آنها وجود دارد و حمل و نقل هوشمند و امن به عنوان اصلی ترین ماموریت شرکت تعریف شده است.
عبداللهی یکی از نمایندگان این شرکت به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: چهار مدل سخت افزار پایشی ناوگان در شرکت طراحی شده که اصطلاحا به آن ردیاب می گویند. ردیاب برای دوچرخه برقی و اسکوتر تا ردیاب شخصی که به لحاظ قیمتی پایینتر از نمونه خارجی است در این شرکت طراحی می شود.
وی گفت: ردیاب و دزدگیر تلفیقی و ردیاب پیشرفته دیگری تولید کردیم که علاوه بر دیتای موقعیت، دیتای ای سی یو و شتاب خودرو و سنسورهای جانبی را دارد.
عبداللهی ادامه داد: یک اپلیکیشن و سامانه تحت وب هم به کاربران ارائه میکنیم که میتوانند انواع و اقسام تحلیلها و آمارها، گزارشهای پیمایشی و پایشی را برای ناوگان تحت مدیریت شان داشته باشند.
وی درباره قابل رقابت بودن این محصولات با نمونههای خارجی گفت: چون سخت افزار را خودمان تولید کردیم میتوانیم وابسته به نیاز مشتری سفارش سازی کنیم، اینکه چه دیتایی بخواهند یا چه سنسورهایی به سیستم شان اضافه شود میتوانیم انجام دهیم. همچنین نسبت به نمونه خارجی سعی کردیم قیمت رقابتی داشته باشیم. علاوه بر آن متناسب با نیاز مشتری میتوانیم ردیاب هایمان را تولید و توسعه دهیم.
نماینده این شرکت ادامه داد: از لحاظ امنیتی سرورهایمان داخل ایران است و دیتای کاربر ایرانی خارج از ایران نمیرود که مشکلی ایجاد شود.
انتهای پیام/