صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

دعوت معاون وزیر علوم از دانشگاهیان برای ایجاد نشاط سیاسی در انتخابات

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم از دانشگاهیان دعوت کرد در انتخابات حضور پرشور داشته باشند و به عنوان گروه مرجع در انتخاب کاندیدای اصلح نقش آفرینی کنند.
کد خبر : 918867

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم معنوی جشن بزرگداشت غدیر غم با حضور علی خطیبی، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزیر علوم، مدیران و کارکنان ستاد این وزارت و حجت الاسلام و المسلمین فاطمی پور نماینده دفتر نهاد رهبری در در ستاد وزارت برگزار شد.

علی خطیبی، در سخنان خود در این مراسم ضمن تبریک عید سعید غدیرخم، با گرامیداشت یاد و خاطره سید شهیدان اهل خدمت به تبیین دستاورد‌های دولت شهید آیت‌الله رئیسی پرداخت.

خطیبی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه تقویت معیشت کارکنان نظام آموزش عالی، از ادامه پیگیری‌ها برای به ثمر نشاندن پروژه‌هایی مانند مسکن ملی دانشگاهیان خبر داد.

معاون وزیر علوم همچنین با دعوت از جامعه دانشگاهی برای مشارکت پرشور در انتخابات پیش‌رو، از لزوم انتخاب کاندید اصلح که ادامه‌دهنده مسیر شهید رئیسی باشد سخن گفت.

وی با تشریح مجاهدت‌های رئیس‌جمهور فقید، تکمیل برنامه‌ها و فعالیت‌های اثربخش آغاز شده در دولت سیزدهم را در گرو انتخاب رئیس‌جمهوری توانمند و انقلابی دانست.

دبیر ستاد انتخابات دانشگاهیان کشور در ادامه افزود: دانشگاهیان علاوه بر مشارکت در انتخابات، وظیفه تبیین‌گری نیز دارند.

در ادامه این مراسم؛ رشید جعفرپور دبیر ستاد انتخابات دانشگاهیان کشور ضمن عرض تبریک دهه امامت و ولایت به ویژه عید سعید غدیر خم، با قرائت آیه اکمال گفت؛ غدیر چشمه زلال و جوشان نقطه پیوند نبوت و امامت هست. غدیر منشاء هدایت است. غدیر برای نه فقط شیعه که برای همه مسلمانان و حتی برای همه بشریت منشاء هدایت است.

قائم مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تبیین ویژگی‌های برشمرده رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری از جمله؛ صحنه عزت و حماسه، صحنه رقابت برای خدمت، تثبیت کننده عمق راهبردی جمهوری اسلامی ایران، تامین کننده آبروی ملی و تکمیل کننده حماسه بدرقه شهدای خدمت، وظیفه مهم دانشگاهیان در انتخابات؛ را تبیین اعلام کرد..

دبیر ستاد انتخابات دانشگاهیان کشور افزود: جامعه دانشگاهیان کشور اعم از دانشجویان، استادان، یاوران علمی و خانواده‌های آنان ظرفیت بسیار مناسبی برای مشارکت حداکثری در انتخابات هستند.

دبیر ستاد انتخابات دانشگاهیان کشور علاوه بر تبیین طرفیت‌های دانشگاهیان در مشارکت حداکثری، افزود: دانشگاهیان به دلیل داشتن مرجعیت فکری و سیاسی برای اقشار دیگر، وطیفه تبیینی برای ایجاد فضای عقلانیت و نشاط سیاسی در کشور را دارند.

جعفرپور، ضمن تبیین اهمیت راهبردی انتخابات اخیر، تاکید کرد که ابلاغیه‌هایی که توسط ستاد انتخابات دانشگاهیان به دانشگاه‌ها ارسال شده زمینه کنشگری مناسب دانشگاهیان و مردم را فراهم می‌آورد.

در ادامه این مراسم؛ حجت الاسلام و المسلمین فاطمی پور نماینده نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در ستاد وزارت علوم گفت: ازخطبه غدیر می‌توان حدود صد و ده فراز استخراج کرد، از زاویه معارف خطبه غدیر بحث مفصلی وجود دارد که پیامبر اکرم (ص) در این خطبه چه فرمودند که چند تاکید اساسی دارد: یک تاکید اساسی اینکه‌ای مردم من یک تکلیفی دارم و باید از جانب خدا بر شما ابلاغ کنم، و اگر این را ابلاغ نکنم رسالتم به اتمام نرسیده است.

وی افزود: نکته دوم اینکه‌ای مردم دوره رسالت من تمام شده و دوره امامت در حال شروع شدن است. من وظیفه دارم امامت و ولایت و آغاز مسیر امامت را به شما اعلام کنم.

نماینده نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در ستاد وزارت علوم اظهار داشت: تقریبا ۶۰۰ عالم اهل سنت غدیر را با جزئیات در کتاب‌های خود نقل کرده‌اند. در غدیر برای پیامبر خدا مهم بود که مردم بپذیرند، لذا پیامبر از همه بستر‌ها و ابزار‌های موجود از جمله موعود حج، جهاز شترها، آدم‌هایی که کلام پیامبر را تکرار می‌کردند، بیعت کردن و هر چه که در اختیار داشت برای انجام تکلیف یعنی رساندن پیام به مردم استفاده کردند.

فاطمی پور در ادامه با تاکید بر نگاه کاربردی و عمل گرایانه به خطبه غدیر افزود: غدیر به ما می‌گوید که دین یک امر اجتماعی است و باید در حکمرانی نقش ایفا کند؛ بر خلاف کسانی که ادعا می‌کنند دین یک بحث شخصی و فردی است.

وی اظهار کرد: امام خمینی (ره) با آغاز انقلاب خود به عنوان ادامه دهنده مسیر غدیر تلاش کرد یک فرهنگ و یک نظریه و یک ایده را احیا کند، و آن نظریه این بود که اتفاقا دین می‌تواند حکومت کند و اتفاقا دین باید حکومت کند؛ و حاکمی که دیندار است اخلاق را رعایت می‌کند و مصالح مردم را در نظر می‌گیرد.



انتهای پیام/

ارسال نظر