صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۳ - ۰۳ تير ۱۴۰۳
در نشست با جمعی از طلاب؛

زاکانی: اگر احساس خطر شود، عقل و دین حکم می‌کند ائتلاف کنیم

علیرضا زاکانی گفت:: از ۶ کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، گرایش ۴ نفر بیشتر به هم می‌خورد. علی القاعده کاندیدا‌ها تا پایان مناظرات باید جلو بروند بعد از آن اگر خطری از طرف مقابل نباشد وارد رقابت شوند و اگر خطر باشد عقل و دین حکم می‌کند باید با هم بنشینند و تفاهم کنند.
کد خبر : 918624

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا زاکانی، نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نشست با جمعی از طلاب اظهار کرد: حکومت وظیفه دارد کمک کند تا حوزه پاسخ‌های اساسی را برای اداره کشور و برای زندگی خوب در کشور فراهم کند.

وی با بیان اینکه در دوره آقای رئیسی خیلی گره‌گشایی‌ها انجام شد؛ اما سختی هست و باید مرتفع شود، ادامه داد: کشور نیاز به آبادانی و پیشرفت دارد.

زاکانی گفت: هر ایرانی در سال تا ۶ گرم طلا انرژی می‌تواند مصرف کند یا نگه دارد، طرح به شهید رئیسی ارجاع شد و دید؛ بنا بود در این دولت انجام شود. این یعنی یک خانواده ۵ نفره ایرانی ۱۱۰ میلیون تومان در سال می‌تواند  مصرف انرژی داشته باشند هر چقدر از این انرژی ذخیره کند می‌تواند معادل آن طلا بگیرد. صد در صد این قضیه واقعیت دارد و شدنی است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد: طبق برنامه باید حقوق بازنشستگان ظرف سه سال ۹۰ درصد حقوق شاغلان ‎شود، اما در سال اول دولت چهاردهم این کار انجام خواهد شد؛ منابع آن موجود است.  

وی در رابطه با حرف و حدیث‌های بنای مسجد در پارک قیطریه تهران نیز اظهارداشت: یک عده شلوغ‌کاری بی‌مورد کردند؛ یک ملک مخروبه‌ای در پارک قیطریه است که قرار شد جای آن مسجد ساخته شود.

زاکانی تأکید کرد: نه درختی قطع شد و نه درختی قطع می‌شود، شلوغ کاری بی مورد کردند. عدم رعایت تقوی باعث می‌شود چیزی که اصلا وجود خارجی ندارد را بیان کنند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: از ۶ کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، گرایش ۴ نفر بیشتر به هم می‌خورد و ۲ نفر مسیر دیگری می‌روند. علی القاعده کاندیدا‌ها تا پایان مناظرات باید جلو بروند بعد از آن اگر خطری از طرف مقابل نباشد وارد رقابت شوند و اگر خطر باشد عقل و دین حکم می‌کند باید با هم بنشینند و تفاهم کنند.

وی با تأکید بر اینکه رؤسای جمهور قبلی یا خود را در عرض آقا می‌دیدند یا رقیب آقا، گفت: رؤسای جمهور ما به آمریکا به چشم دشمن نگاه نمی‌کردند و به دوستان انقلاب اسلامی به چشم دوست نگاه نمی‌کردند. مختصات درست دولت آقای رئیسی یک مختصات بسیار صحیحی است.  

زاکانی با اشاره به عملیات وعده صادق نیز بیان کرد: اگر عملیات «وعده صادق» در دوره‌های قبل انجام می‌شد چند تا سکته‌ای و کشته در مسئولان می‌دیدیم.  جزء با پیوستگی بین بخش دفاع و بخش میدان و سیاست امکان نداشت عملیات «وعده صادق» انجام شود. یکی از عوامل اصلی و جدی این عملیات شخص شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان بودند که افتخار آفریدند.

وی افزود: بعد از دوره اصلاح قانون اساسی، هیچ دولتی در مختصات درست حرکت نکرد و نسبت درستی با نظام اسلامی، انقلاب، رهبری انقلاب و مردم را برقرار نکرد. شهید رئیسی این نسبت را درست کرد.

این نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: انقلاب اسلامی یک انقلاب جهانی بود و چهارچوب‌هایی که منتقل کرد امروز بعد از ۴۵ سال و اندی، آثار آن را در اقصی نقاط دنیا می‌بینیم که منطقه ما به عنوان گل مناطق جهان محل آسمانی رژیم گذشته و دروازه‌بانی از جلوگیری از نفوذ شرق بود.

زاکانی بیان کرد: اما امروز انقلاب اسلامی و ایران عزیز الهام بخش جهان و گره گشای مشکلات منطقه است و ما با ایجاد شرایط جدیدی در عرصه جهانی مواجه خواهیم بود.  

وی تصریح کرد: امروز گام‌های بلندی برداشته شده است، اما آنچه که مهم است این است که ما بتوانیم با تکثیر یک الگوی موفق، یک تمدن نوین اسلامی را در جهان رقم بزنیم و ایجاد چنین الگویی نیازمند عمل و عینیت بخشیدن به آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

این نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: ما امروز گام‌هایی را برداشته ایم، اما فاصله معناداری را داریم به تعبیری که رهبر انقلاب فرمودند ما جنبه حداقلی از اسلام را عمل کرده‌ایم و هنوز راه طولانی در پیش داریم.

زاکانی گفت: اگر انقلاب اسلامی شعار آزادی، استقلال، عدالت و معنویت داد امروز ما در مسیری قرار داریم که بخش‌هایی از این طی شده و بخش عمده‌ای هنوز باقی است.

وی با اشاره به اینکه ما در چنین شرایط خطیری رئیس جمهور شهید این سید شهدای خدمت را از دست دادیم، بیان کرد: شهید بودن او هنوز اثر دارد به تعبیری که اسم حاج قاسم و خودش و شهادتش اثر داشت شهید رئیسی هم همین خواهد بود و از برکات او استفاده خواهیم کرد.

زاکانی تصریح کرد: حاصل کار این شهید بزرگوار این بود که بعد از دوره اصلاح قانون اساسی هیچ دولتی بر اساس درست حرکت نکرد یعنی با اسلام و نظام اسلامی و رهبر معظم انقلاب و مردم و با دوستان انقلاب در سراسر جهان و با دشمنان انقلاب نسبت درستی برقرار نکرد، اما شهید رئیسی بزرگترین کاری که کرد این بود که این نسبت را درست کرد و این جهت درست شد.

وی گفت: لذا به هر جزئی از کار او که نگاه می‌کنیم برکاتی داشت. حاصل کاری تحویل گرفت و حاصل کاری که تحویل داد دوتا است.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: یک مدت در مرحله‌ای بودیم که احتمال داشت بحرانی اتفاق بیفتد و امروز در مرحله‌ای هستیم که شرایط پایداری در کشور داریم البته در کنار این شرایط پایدار مشکلاتی هم وجود دارد.

زاکانی اضافه کرد: واقعیت این است که قبل از ۳۳ ماه خدمت ایشان و بعد از آن کشور خیلی تفاوت داشت و کشور در یک موضع خیلی خوبی قرار گرفت، اما نقایص و معایب وجود دارد.

چهارچوب درستی در حوزه فرهنگ، اقتصاد و اجتماع نداریم

وی با اشاره به اینکه خود شهید رئیسی هم واقف بود که باید کاری کرد که تحولی در کشور صورت بگیرد، عنوان کرد: امروز شرایطی که در مناظرات و رقابت‌ها وجود دارد حمایت از این دارد که برخی از دوستان علاقه دارند که ما به همان شرایط  دهه ۷۰ برگردیم که این مختصات را مجدداً به هم بزنیم.

این نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: وظیفه نامزد‌های انقلابی این است که بتوانند هم یک برنامه جامع و خوبی ارائه کنند و هم بتوانند این برنامه را بر مبانی استوار کرده باشند که با مبانی انقلاب اسلامی همجنس و همسنخ باشد و بتوانند آن مسیر را بروند.  

زاکانی تصریح کرد: آنچه که ما انجام دادیم این بود که اولاً انقلاب اسلامی در حوزه سیاسی رسوخ و تحول ایجاد کرد و نظام اسلامی را شکل داد، اما در حوزه فرهنگ، اقتصاد و اجتماع تحول چندانی رقم نخورد.

وی افزود: هر آسیبی که ما اینجا می‌خوریم به این دلیل است که نام و چهارچوب درستی در حوزه فرهنگ، اقتصاد و اجتماع نداریم.

انتهای پیام/

ارسال نظر