لزوم رعایت زمان صرف غذا در ماه رمضان
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر محمد کاظمزاده، با توجه به ضرورت تغذیه مناسب در ماه رمضان، گفت: تغذیه در ماه رمضان باید به گونهای باشد که غذاهای انتخاب شده در سحر، افطار و شام بتواند مواد لازم بدن یعنی کربوهیدراتها، چربی، پروتئین، فیبر، ویتامینها، آنزیمها و مواد معدنی لازم را طی روز به بدن برساند.
وی افزود: آشنایی با چهار فاکتور زمان، میزان، چگونگی و انتخاب نوع غذا به سلامت افراد در این ماه کمک زیادی خواهد کرد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان، خاطرنشان کرد: در ماه مبارک رمضان، زمان غذا خوردن اصلی، سه مرحله سحر، افطار و شام است که باید کاملا از هم مجزا باشند که یکی از موارد اشتباه غذایی در این مرحله سریع غذا خوردن در وقت سحر است که اثرش بعد از چند روز روزه گرفتن در سیستم گوارش خواهد بود.
وی اظهار کرد: در ماه رمضان باید به زمان صرف افطار و شام توجه داشت، نباید بدون در نظر داشتن حجم غذای خورده شده در افطار وارد مرحله شام خوردن شد و فاصله زمانی افطار و شام باید آنقدر باشد که در موقع شام خوردن غذای هضم نشده در معده نباشد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان، در مورد میزان مصرف غذا در وعدهها، افزود: حجم غذای افطار باید بسیار کم باشد تا قبل از شام خوردن از معده خارج شده و امکان شام خوردن بدون عوارض جانبی وجود داشته باشد. حجم شام نیز باید کنترل شود تا هم امکان خوردن میوه بعد از شام باشد، و نه مشکلی در روند خواب پیش آید، و نه مانعی بر غذا خوردن در وقت سحر شود.
انتهای پیام/