۱۱ حقیقت درباره «تلفنهای اندرویدی» / اولین گوشی هوشمند اندرویدی در سال ۲۰۰۸ عرضه شد!
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اندروید یک سیستم عامل متنباز است که توسط گوگل توسعهیافته و به سازندگان اجازه میدهد نرم افزار را متناسب با دستگاه خود سفارشی کنند. اولین گوشی هوشمند اندرویدی در سال 2008 عرضه شد. این محصول نقطه عطف قابل توجهی را در تاریخ فناوری تلفن همراه رقم زد. این دستگاه HTC Dream نام داشت که در ایالات متحده با نام T-Mobile G1 نیز شناخته میشد. این تلفم محصول همکاری گوگل و اچ تی سی بود که برای اولین بار دنیا را با سیستم عامل اندروید آشنا میکرد. عرضه HTC Dream راه را برای اکوسیستم متنوع و گسترده گوشیهای هوشمند اندرویدی که امروزه میشناسیم هموار کرد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بیشتر بخوانید {$sepehr_key_102}
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
گوشیهای هوشمند اندرویدی از آن زمان بهطور باورنکردنی در سراسر جهان محبوب شدند و در کنار آیفونهای اپل بر بازار گوشیهای هوشمند تسلط یافتند که کمابیش به انقراض سلطه نوکیا انجامید. سیستم عامل اندروید به دلیل انعطاف پذیری، قابلیت سفارشی سازی و طیف گسترده برنامههای موجودش شناخته شده است. کاربران میتوانند گوشیهای هوشمند اندرویدی خود را با ویجتها، تمها و تنظیمات مختلف مطابق با ترجیحات خود شخصی سازی کنند. ماهیت متنباز اندروید همچنین منجر به توسعه طیف گستردهای از دستگاهها در انواع و اشکال مختلف شد.
شاید جالب باشد بدانید که اولین نسخه اندروید توسط شرکتی خصوصی عرضه شد. این شرکت خصوصی توسط اندی روبین (Andy Rubin)، ریچ ماینر(Rich Miner)، نیک سیرز(Nick Sears) و کریس وایت(Chris White) در سال 2003 تأسیس شده بود. گوگل بعدها در سال 2005 شرکت اندروید را خریداری کرد و پایه و اساس سیستم عامل اندرویدی را که امروزه میشناسیم را پی ریزی کرد. امروزه تلفنهای هوشمند اندرویدی با ویژگیهایی مانند احراز هویت بیومتریک، قابلیتهای پیشرفته دوربین، فناوری شارژ سریع و اتصال 5G همچنان در بازار موبایل ظهوری نوآورانه دارند. نوآوری خود ادامه داده اند.
***
۱۱ حقیقت جالب در مورد گوشیهای اندرویدی عبارتند از:
1. سامسونگ در حال حاضر بزرگترین تولید کننده گوشیهای هوشمند اندرویدی است!
2. سیستم عامل اندروید در دستگاههای هوشمند مختلفی فراتر از گوشیهای هوشمند به کار میرود برای مثال میتوان به ساعتها و تلویزیونهای هوشمند اشاره کرد.
3. Android Market که بعدها به Google Play Store معروف شد، در سال 2008 راه اندازی شد تا برنامههایی را برای دستگاههای اندرویدی ارائه دهد. پژوهشگران عامل اصلی موفقیت سیستم عامل اندروید را موفقیت این سرویس میدانند.
4. سازندگان چینی گوشیهای هوشمند مانند شیائومی، هواوی، اوپو و وان پلاس سهم بازار قابل توجهی را در اکوسیستم اندروید به دست آورده اند.
5. محصولات اندرویدی دارای برچسب "Android Enterprise Recommended" استانداردهای سختگیرانه گوگل را تأمین کرده اند. گوگل دستگاهها و سرویسهایش را آزمایش میکند تا مطمئن شود برای استفاده حرفهای مناسب هستند.
6. تلفنهای هوشمند اندرویدی از ویژگیهای پیشرفتهای مانند برنامههای واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) پشتیبانی میکنند.
7. پروژه Treble گوگل با هدف سادهسازی فرآیند بهروزرسانی اندروید عرضه شده تا نسخههای نرمافزار جدید سریعتر دریافت شوند.
8. تلفنهای هوشمند اندرویدی در محدودههای قیمتی مختلفی عرضه میشوند که هم برای مصرفکنندگان به اصطلاح اقتصادی مناسب باشند و هم به درد کاربران برندپسند بخورند.
9. دستگاههای اندرویدی از چندوظیفگی پشتیبانی میکنند و به کاربران اجازه میدهند چندین برنامه را به طور همزمان اجرا کنند و بدون زحمت بین آنها جابهجا شوند.
10. ویژگی بهینهسازی باتری در دستگاههای اندروید به افزایش عمر باتری و بهبود بهرهوری انرژی این دستگاهها کمک کرده است.
11. روشهای احراز هویت بیومتریک ایمن مانند تشخیص چهره و اسکن اثر انگشت را برای باز کردن قفل دستگاه، دسترسی به اطلاعات حساس گوشیهای اندرویدی vh در سالهای اخیر بسیار سخت کرده است.
انتهای پیام/