توصیههای تغذیهای برای دانشجویان و دانشآموزان در ایام امتحانات
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ آزاده زارعی متخصص طب ایرانی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به فصل امتحانات دانش آموزان و دانشجویان به توصیه های طب سنتی برای بهره وری بیشتر آنان پرداخت و اظهار داشت: در طب سنتی اصول ششگانه داریم که بحث تغذیه فقط یکی از این اصول را در بر می گیرد و خواب و بیداری، آب و هوا و حالتهای روحی و روانی از دیگر اصول سلامتی هستند.
وی خاطرنشان کرد: درباره تغذیه که شامل خوردنی ها و آشامیدنی ها می شود عموما طب ایرانی بر اساس مزاج افراد نسخه می پیچد اما یکسری از خوردنی ها و آشامیدنی ها هستند که خواص عمومی دارند مانند مصرف بادام و مویز که مقوی مغز هستند.
زارعی بیان کرد: برخی از نوشیدنی ها مثل شربت زعفران و نوشیدنی هایی که حاوی زنجبیل یا دارچین باشند انرژی بدن را در هنگام مطالعه بالا می برند و فرد کمتر احساس خستگی می کند و باعث افزایش بهره وری دانش آموزان می شود.
پزشک و متخصص طب ایرانی گفت: مصرف برخی خوردنی ها مثل رب انار و رب سیب که با میخک و یا دارچین مخلوط شده باشند نیز می تواند انرژی افراد را افزایش دهند.
زارعی در ادامه گفت: خواب کافی و مناسب را در بهرهوری دانشجویان و دانش آموزان بسیار مناسب است.
وی همچنین به دانشجویان و دانش آموزان توصیه کرد: برای غلبه بر استرس و اضطراب که برخی ها شب قبل از امتحان به آن دچار می شوند، از شربت زعفران و شربت سنبل الطیب در زمان نزدیک به خواب و استراحت استفاده کنند.
انتهای پیام/