وعده سحری را جدی بگیرید
دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران در گفتوگو با گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با توجه به فرا رسیدن ماه رمضان، گفت: نیازمندیهای غذایی بدن انسان برای ادامه حیات و استمرار سلامت بایستی با توجه به سن، جنس، وضعیت تن سنجی، میزان فعالیت بدنی و شرایط خاص هر فرد از بابت بیماریهای مبتلا تامین شود.
وی افزود: هرم غذایی یک الگوی استاندارد است که به این نیاز پاسخ میدهد. هنگام روزهداری نیز رعایت این اصول صدق میکند اما تقسیم بندی خوراکیها به وعدههای سحری، افطاری، شام و بعد از شام بایستی به نحوی انجام پذیرد که علاوه بر رفع احتیاجات بدن، به بهرهمندی بیشتر افراد از فضایل این ماه بیانجامد.
هاشمی با بیان اینکه وعده سحری یکی از وعدههای اصلی غذایی در ماه رمضان است، یادآور شد: به هیچ وجه نباید از مصرف این وعده غذایی غافل شد. از نظر محتوای غذایی، میتوان سحری را مانند وعده ناهار در نظر گرفت. مصرف سبزیجات، کاهو، سالاد و میوهجات در این وعده به تعادل آب بدن بهخصوص در روزهای طولانی تابستان کمک شایانی میکند.
دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران، در ادامه یادآور شد: توصیه میشود افراد از مصرف غذاهای پرچرب و شیرین مانند کله پاچه و امثال آن در وعده سحری پرهیز کنند، زیرا این نوع خوراکیها علاوه بر اینکه موجب تشدید تشنگی در طول روز میشوند، برخلاف تصور عمومی افراد موجب افزایش گرسنگی در حین روزهداری خواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که نوشیدن مقادیر زیاد آب در وعده سحر به رفع تشنگی در طی روز کمکی نمیکند و همچنین میتواند مشکلات گوارشی برای افراد ایجاد کند.
انتهای پیام/