تصاویر نجومی بیستوچهارم اردیبهشت (۱۳ مه)
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تصاویر نجوم و فضا جدای از اهمیتی که در مطالعات و تحقیقات اخترشناسی دارد، امکان مشاهده و درک عجایب و شگفتیهای دنیای بیرون از سیاره زمین را برای علاقهمندان این حوزه فراهم میکند. امروزه به لطف پیشرفت علم و فناوری، تصاویر نجومی به شکلهای بسیار زیبا و گهگاه هنری تهیه میشود که علاوه بر ارائه اطلاعات علمی، زیباییهای خیرهکنندهای را برای علاقهمندان به ارمغان میآورد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بیشتر بخوانید {$sepehr_key_29}
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
تصویر روز ناسا
گروه لکههای خورشیدی AR3664در مقایسه با زمین بسیار بزرگ است. آنقدر بزرگ که و بدون بزرگنمایی از خورشید قابل مشاهده است. در اینجا میدان های مغناطیسی قوی و لکه های خورشیدی تاریک قرار داشت. این منطقه بسیار فعال در خورشید باعث انفجارهایی شد که ذرات پرانرژی را به سمت زمین فرستاد و شفق های زیبایی را ایجاد کرد. اگرچه این ذرات می تواند خطرناک باشد، اما پرتاب جرم تاجی از این منطقه تاکنون آسیب قابل توجهی به ماهواره ها یا شبکه های الکتریکی وارد نکرده است. عکسی از منطقه فعال بزرگ خورشید از رم ایتالیا ثبت شده است. به دلیل چرخش نواحی مختلف خورشید AR 3664 در حال دور شدن از زمین است، اما ممکن است بعداً بازگردد!
تصویر روز skyandtelescope
عکاس این تصویر فردی به نام راب مک (Rob Mack) است و تصویر را در تاریخ 10 می 2024 ساعت 22:04 در شهر بائو در نیوهمپشایر گرفته است. تجهیزات مورد استفاده دوربین Canon R5 با لنز 24-70 F2.8L تنظیم شده در F2.8، روی سه پایه ثابت، نوردهی 3.2 ثانیه در ISO 1250 است. شفق شمالی از میان ابرها بر فراز برکه در بائو می درخشد.
تصویر روز سازمان ملی تلسکوپ استرالیا
از سال 1954 تا 1963، ایستگاه میدانی فلورس CSIRO در سیدنی دارای سه تلسکوپ رادیویی به نامهای Mills Cross، Shain Cross و Chris Cross بود که به توسعه نجوم رادیویی در تمام جهان کمک کردند. تلسکوپ کریس کراس (Chris Cross) دارای دو بازو با 32 دیش بود و در فرکانس 1420 مگاهرتز کار می کرد. این تلسکوپ برای ایجاد تصاویر رادیویی دقیق از طیف های خورشید هم استفاده می کرد. کریس کراس بخش مهمی از نجوم رادیویی محسوب می شد تا زمانی که این سایت در دهه 1980 بسته شد. در تصویر یک آنتن کریس کراس دیده می شود. خورشید در پس زمینه می درخشد.
تصویر روز astronomy
این تصویر را فردی به نام سومیادپ موکرجی (Soumyadeep Mukherjee) اهل کلکته هند ثبت کرده است. سحابی سر جادوگر، معروف به IC 2118، یک سحابی انعکاسی است که در صورت فلکی اریدانوس واقع شده و حدود 900 سال نوری از ما فاصله دارد. در عکسی که با استفاده از فیلترهای LRGB با محدوده 4.2 اینچی گرفته شده است، این سحابی مانند صورت جادوگری به نظر می رسد که به ستاره درخشان ریگل درست آن سوی کادر خیره شده است. این عکس در مدت زمان 11 ساعت و 40 دقیقه ثبت شد.
تصویر روز Earthsky
روز گذشته چنانکه در تصویر 360 درجه زیر دیده می شود، آسمان نقاط مختلف جهان پر از شفق های قطبی بود، این طوفان ژئومغناطیسی واقعاً قوی بود. این عکس با دوربین Insta360 One RS 1-Inch 360 گرفته شده و با استفاده از Insta360 Studio ویرایش شده است.
انتهای پیام/