صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۴۱ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳

پوتین چشم‌انداز اقتصادی روسیه را ابلاغ گرفت/ صنایع IT و ارتباطات اولویت یک مسکو

اهداف مشخص پوتین برای روسیه تا سال ۲۰۳۰ رسیدن به جایگاه چهارم دنیا بر اساس تولید ناخالص داخلی همچنین قرار گرفتن در میان ۲۵ کشور برتر در استفاده از ربات‌ در تولید و در ۱۰  کشور برتر از نظر تحقیق و توسعه علمی است.
کد خبر : 910784

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، آندری بلوسوف، معاون اول نخست‌وزیر روسیه اعلام کرد: روسیه یک برنامه برای تحول اقتصاد کشور تا سال ۲۰۳۰ تدوین کرده است.

بلوسوف در نشستی با موضوع کارایی و رقابت در نمایشگاه بین‌المللی «روسیه»، نقشه راهی برای اجرای استراتژی بلندمدت اقتصادی که توسط ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه اعلام شد، ارائه کرد. به گفته وی، کلید کار، انتقال از اقتصاد مبتنی بر تقاضا به اقتصاد عرضه محور خواهد بود.

بلوسوف در این نشست گفت: ما باید شرایطی را ایجاد کنیم که انگیزه رشد اقتصادی، خارجی و ناشی از تقاضا و تزریق پولی نباشد بلکه از خود بخش تولید داخلی سرچشمه بگیرد.

وی افزود: از جمله راهکار‌های رسیدن به این هدف، اصلاحات کارگری، ایجاد انگیزه برای کارآفرینی، افزایش کارایی و بهره‌وری و استفاده از هوش مصنوعی است.

بلوسوف گفت: هزینه‌های مصرفی (ناشی از افزایش بهره‌وری و دستمزد‌های واقعی)، همراه با سرمایه‌گذاری‌های سرمایه‌ای و صادرات نفت و گاز، حدود ۱۶ درصد از رشد تولید ناخالص داخلی روسیه را تشکیل خواهد داد. صنایع IT و ارتباطات به عنوان مهم‌ترین موتور‌های رشد در نظر گرفته می‌شوند که دولت قصد دارد تا پایان دهه آن‌ها را ۱۳۰ درصد گسترش دهد.

برنامه راهبردی روسیه برای گذار اقتصادی شامل اصلاحات گسترده به‌منظور بهبود بهره‌وری (با تأکید بر اتوماسیون و آموزش)، تقویت سرمایه‌گذاری، افزایش صادرات (به جز منابع طبیعی و انرژی) و ایجاد کریدور‌های حمل‌ونقل برای کالا‌های روسی است که باید تا سال ۲۰۳۰ قادر به حمل ۱.۴ میلیارد دلار تن بار باشد.

اهداف مشخصی که توسط پوتین تعیین شد شامل این است که روسیه تا سال ۲۰۳۰ به جایگاه چهارم دنیا بر اساس تولید ناخالص داخلی (بر اساس برابری قدرت خرید) برسد که در این صورت از ژاپن پیشی می‌گیرد. روسیه همچنین در میان ۲۵ کشور برتر برای استفاده از ربات‌ها در تولید و در ۱۰  کشور برتر از نظر تحقیق و توسعه علمی قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظر