صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۵ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای؛

خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت

صندوق توسعه فناوری‌های نوین با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای خدمات خود به دانش‌بنیان‌ها را توسعه داد.
کد خبر : 910238

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین با یک بانک به منظور توسعه سرویس خدمات حقیقی فناورکارت در دومین روز از اینوتکس منعقد شد. 

بازوی فناوری این بانک با هدف ایجاد سرویس‌های مالی برای کارکنان پارک‌ها و حوزه نوآوری سراسر کشور تفاهم نامه همکاری دوجانبه امضا کردند.

صادرات به ۴۰ کشور دنیا از مبدا پارک فناوری پردیس 

در ابتدای مراسم مهدی صفاری نیا؛ رئیس پارک فناوری پردیس ضمن معرفی پارک و مسیر رشد این طی شده در این ناحیه نوآوری گفت: در حال حاضر پارک فناوری پردیس بستر فعالیت ۴۵۰ شرکت فناور و دانش بنیان و بیش از ۸ هزار نفر سرمایه انسانی شده است. همچنین بیش از ۲۲۰۰ محصول و خدمت فناورانه و نوآورانه توسط شرکت‌های این پارک ارائه می‌شود.

وی با اشاره به سرمایه گذاری ۳۰۰ هزار میلیاردی بخش خصوصی در این ناحیه نوآوری خاطرنشان کرد: تامین نیاز بازار‌های داخلی و همچنین صادرات محصولات همواره یکی از دغدغه‌های مهم حوزه نوآوری است که در این میان پارک فناوری پردیس توانسته مسیر صادراتی خود را با صادرات بیش از ۵۰ محصول نوآورانه به ۴۰ کشور هموار کند.

وی اضافه کرد: این مهم تنها در یک سال اخیر صرفه جویی ارزی معادل ۶۰۰ میلیون یورو را به همراه داشته است.

توسعه فناروکارت به فاز حقیقی رسید

محمد کلاهی؛ معاون امور اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین ضمن ارائه گزارشی از مسیر طی شده توسعه فناورکارت تا به امروز گفت: فناورکارت به عنوان نخستین نئوبانک حوزه فناوری با هدف ارائه خدمات به شرکت‌ها و کارکنان شرکت‌های حوزه فناوری در کل کشور در اینوتکس سال گذشته به همت صندوق توسعه فناوری‌های نوین و حمایت پارک فناوری پردیس رونمایی شد.

وی افزود: پس از آن به دلیل تغییر نگاه رگولاتور به نئوبانک‌ها ضمن تطبیق خود با شرایط جدید، برنامه توسعه‌ای خود را ادامه داده است.

وی با تشریح ابزار‌های مالی صندوق در ارائه خدمات به حوزه فناوری در ۱۷ سال فعالیت این نهاد در حوزه نوآوری کشور افزود: صندوق با ایجاد نهاد‌های تخصصی در اطراف خود و ارائه خدمات متنوع مالی و تفاهم نامه با ۱۳ بانک و ۶ نهاد بازار سرمایه کشور توانسته است تا در تامین مالی نوآوری پیشتاز باشد.

به گفته وی، همچنین با ۱۴۷۰ کارفرمای دولتی و خصولتی همکاری دارد. بیش از ۵ هزار فقره ضمانت نامه و ۱۳ هزار فقره تسهیلات مجموعا بیش از ۱۷ هزار خدمت مالی را به بیش از ۳۵۰۰ شرکت حوزه نوآوری ارائه داده است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، صندوق توسعه فناوری‌های نوین؛ بزرگترین صندوق پژوهش و فناوری کشور پس از ارائه سامانه‌های و خدمات مختلف مالی به حوزه نوآوری، به منظور ارائه خدمات مالی و رفاهی شرکت‌ها و پرسنل شاغل در پارک‌های فناوری سراسر کشور در قالب یک پلتفرم، در اینوتکس سال گذشته اقدام به رونمایی از فناورکارت؛ نخستین نئوبانک حوزه نوآوری کرده است.

این نئوبانک در فاز نخست خود سرویس‌های مالی نظیر تسهیلات، سرمایه گذاری، تامین مالی جمعی، کارگزاری مالی، پرداخت عوارض پارک‌ها و خدمات بیمه‌ای به شرکت‌ها را به مرحله اجرایی رساند.

انتهای پیام/

ارسال نظر