تولید انبوه محصولات دانشبنیانی مورد حمایت وزارتخانهها قرار گیرد
رمضانعلی سنگدوینی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به تولید محصولات دانش بنیان داخلی و لزوم حمایت از آنها اظهار کرد: از این تعداد شرکت دانشبنیان که در کشور ایجاد شده و نقشی مهم در حل مشکلات کشور داشتهاند باید در بسیاری از بخشهای اقتصادی از جمله انرژی استفاده کرد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در بخشهای مختلف انرژی در کشور، اظهار کرد: مجلس تلاشهایی در جهت حمایت از شرکتهای دانشبنیان انجام داد و به این منظور قانون جهش تولیدات دانشبنیان را به تصویب رساند که نقشی مهم در تعداد شرکتهای دانش بنیان در کشور داشته و در گزارشی نیز که رئیس جمهوری به مقام رهبری ارایه دادند گزارش شد که تعداد شرکتهای دانشبنیان که تا پیش از این قانون در حدود ۶ هزار شرکت بوده است به ۱۲ هزار شرکت افزایش یافته است.
ساخت ابزار و تکنولوژیهای دانشبنیانی مورد نیاز درپروژههای مهم عمرانی و صنعتی کشور
سنگدوینی عنوان کرد: ساخت ابزار و تکنولوژیهای مورد نیاز درپروژههای وزارت صمت، نفت و نیرو به منظور استفاده در پالایشگاهها،پتروشیمیها، نیروگاهها و سدها بخشی از توان شرکتهای دانشبنیان است. ضمن آنکه دانش و تخصص این شرکتها زمینهساز ایجاد بهرهوری در تولید خواهد بود.
وی با اشاره به گستردگی بخش انرژی عنوان کرد: وزارت نفت شامل چند بخش مهم به نامهای پخش، پالایش، گاز، پالایش و پخش و غیره است که هر کدام از این بخشها ظرفیتی مهم برای جذب دانشبنیانهای داخلی هستند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: تولید انرژی در جهان با استفاده از ابزارهای دانش و تکنولوژی به روز شده و به شرایط بهره ورتر نزدیک شده است؛ موضوعی که در تولید انرژی و صادرات آن در کشور ما نیز باید مورد توجه جدی قرار بگیرد. باید با اتصال به دانش و تکنولوژی که در جهان مورد استفاده است بتوان تولیدات انرژی و صنایع پائیندست آنها رابه شرایط بهرهور نزدیکتر کرد.
سنگدوینی عنوان کرد: مقام رهبری در نمایشگاهی که سال گذشته در محل حسینیه امام خمینی برگزار شد تاکید جدی بر استفاده از ظرفیت دانشبنیانهای داخلی داشتند و اشاره داشتند که چرا اخبار و فعالیت مناسب این شرکتها به صورت عمومی اطلاع رسانی نمیشود.
قیمت پائینتر تولیدات دانشبنیانی در کشور
وی افزود: دانشبنیانها دستاوردهای مهمی داشتهاند و تولیدات دانشبنیانی آنها ضمن نزدیک بودن به تکنولوژیهای روز دنیا قیمتی به مراتب ارزانتر دارد.
تولید انبوه و تیراژ بالای محصولات دانشبنیانی مورد حمایت دستگاههای مرتبط قرار گیرد
عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: نکته حائز اهمیت دیگر این است که دانش شرکتهای دانشبنیان بابد به مرحله تولید برسد و در برخی از تولیدات نیز که مورد نیاز بیشتری است کار تولید انبوه و تیراژ بالای آنها مورد حمایت دستگاهها و وزارتخانههای مرتبط قرار گیرد.
انتهای پیام/