صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۴ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳

۶۰ پروژه توسعه فناوری زیستی تامین مالی شد

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری و پزشکی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از تامین مالی ۶۰ پروژه توسعه فناوری زیستی خبر داد.
کد خبر : 907115

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد حسین متالهی، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری و پزشکی، در خصوص اقدامات این ستاد در سال گذشته گفت: عقد قرارداد در جهت تامین مالی 60 پروژه توسعه فناوری زیستی با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی، تفاهم نامه بین ستاد و دانشگاه علم و صنعت در راستای توسعه فناوری های نوین و بین رشته ای در حوزه زیستی، انعقاد تفاهم نامه با شرکت لیدکو پیرامون حمایت از توسعه فناوری‌های نوین و امضای تفاهم نامه همکاری سه جانبه ستاد توسعه زیست فناوری، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و شرکت آب و فاضلاب استان قم از جمله این اقدامات است. 

وی با بیان اینکه ستاد توسعه زیست فناوری با یاری همه بازیگران و فعالان نظام زیست فناوری به دنبال رشد مستمر و متوازن در حوزه‌های مختلف اقتصاد زیستی با توجه به فناوری‌های آینده ساز است، گفت: رسالت و ماموریت ستاد توسعه زیست فناوری محدود به حوزه زیست مهندسی نیست و عملکرد ۹ ماهه ستاد نیز موید نگاه جامع ستاد است.

متالهی، افزود: توسعه فناوری‌ها و اکوسیستم زیست مهندسی در کشور، فرایندی زمان بر و مصداق بارز کاشتن برای آینده است.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری، با تمرکز بر اقدامات این ستاد در سالی که گذشت، گفت: رویداد توان افزایی نهادهای ترویجی، برگزاری مدرسه ملی زیست فناوری با استفاده از ظرفیت نهادهای ترویجی و اساتید دانشگاه، حمایت از رویداد استعدادیابی ایران در حوزه بیوتکنولوژی( رویداد استارواکس)، همکاری با بنیاد علم ایران برای طراحی  و اجرای فراخوان انقلاب زیستی، از جمله اقدامات این ستاد است.

وی در همین خصوص ادامه داد: همکاری با کانون مدیریت دارایی های فکری در برنامه فن‌تز، پنجمین دوره مسئله‌محور «ره زیست»، برگزاری مسابقه زیمان در استان تهران و حضور و همکاری در برگزاری برنامه نکست از دیگر اقدامات این ستاد است.

متالهی، به فعالیت های این ستاد در حوزه تعاملات بین المللی  اشاره کرد و گفت: نشست با هیئت مدیران ارشد آژانس نوآوری و فناوری کشور اندونزی (BRIN)، بازدید هیئت دوم اندونزی از دستاوردها و ظرفیت‌های حوزه زیست فناوری کشور، برگزاری جلسه B2B شرکت‌های مرتبط در حوزه زیست فناوری با یک هلدینگ دولتی برای ایجاد فرصت همکاری، فراخوان کارگزار ایجاد پلتفرم آنلاین بین المللی معرفی فناوری های زیستی قابل صادرات، از جمله اقدامات بین‌المللی این ستاد است.

وی درباره اقدامات ستاد توسعه زیست فناوری و پزشکی در سطح استانی، توضیح داد: برگزاری مسابقه زیمان در استان چهارمحال بختیاری  و رقابت هیجان انگیز برای  دانش آموزان در حل چالش‌های منطقه‌ای، حمایت و همکاری با شرکت صنایع پیشرفته رضوی در رویداد ملی «فناوری‌های حوزه سلامت و درمان»، رویداد زیست فناوری و مهندسی ژنتیک گامی به سوی آینده در استان یزد، آئین اختتامیه کارسوق ملی مهندسی ژنیتک در آبان 1402 به میزبانی استان زنجان، از اقدامات این ستاد درسطح استانی است.

متالهی، ادامه داد: فراخوان کارگزار ایجاد پلتفرم آنلاین بین المللی معرفی فناوری های زیستی قابل صادرات، فراخوان پیاده سازی  پلتفرم داروهای الیگونوکلئوتیدی، فراخوان  حمایت بسته کشاورزی و امنیت غذایی، فراخوان حمایت در حوزه های نوظهور و آینده ساز، توسط این ستاد منتشر شده است.

وی افزود: فراخوان حمایت ستاد توسعه زیست فناوری جهت کسب دانش فنی و تولید باراول، فراخوان حمایت از پژوهش های حوزه انقلاب زیستی، فراخوان سامانه ملی ثبت دنا، فراخوان حمایت از طرح های حوزه نیشکر از فراخوان هایی است که از سوی این ستاد منتشر شده است.

متالهی، به تلاش‌های ستاد توسعه زیست‌فناوری و پزشکی در تعامل با بخش صنعت و دانشگاه، اشاره کرد و گفت:  عقد قرارداد در جهت تامین مالی 60 پروژه توسعه فناوری زیستی با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی، تفاهم نامه بین ستاد و دانشگاه علم و صنعت در راستای توسعه فناوری های نوین و بین رشته ای در حوزه زیستی، از جمله این تلاش‌ها است.

وی افزود: همچنین، انعقاد تفاهم‌نامه با یک هلدینگ دانش‌بنیان ایرانی،پیرامون حمایت از توسعه فناوری‌های نوین، امضای تفاهم نامه همکاری سه جانبه ستاد توسعه زیست فناوری، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و شرکت آب و فاضلاب استان قم هم از دیگر تلاش های این ستاد در تعامل با بخش صنعت و دانشگاه است.

 

 

انتهای پیام/

ارسال نظر