صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آینده جهان با هوش مصنوعی (۱۴۸)؛

هوش مصنوعی نارسایی قلبی را از حجم پا تشخیص می‌دهد

یک استارت‌آپ فعال در زمینه هوش مصنوعی موفق شد نارسایی قلبی را از طریق اسکن حجم پا تشخیص دهد.
کد خبر : 905929

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینرینگ، استارت‌آپ فناوری‌های قلبی (Heartfelt Technologies) از دانشگاه کمبریج یک مانیتور هوش مصنوعی را معرفی کرده است که بیماران قلبی مرخص‌شده را از نظر علائم نارسایی قلبی تحت نظر دارد.

راه حل مانیتورینگ از یک دوربین سه‌بعدی مادون قرمز برای اسکن خودکار پای برهنه در راستای علائم اِدِم یا ورم محیطی استفاده می‌کند که یک علامت بالقوه نارسایی قلبی است که حدود دو هفته قبل از بستری مجدد در بیمارستان قابل تشخیص است.

پس از یک دوره نارسایی قلبی، بیماران اغلب از بیمارستان مرخص می‌شوند و به آنها دستور داده می‌شود تا علائم، به‌ویژه وزن را هر روز پس از بازگشت به خانه کنترل کنند. با این حال، بسیاری برای پایبندی به این رژیم تلاش می‌کنند که منجر به پذیرش مجدد می‌شود که می‌توان با نظارت مداوم از آن جلوگیری شود.

جلوگیری از بستری مجدد ۷۵ درصد بیماران

به گفته این استارت‌آپ، رویکرد آنها کاهش بستری شدن در بیمارستان است که به طور بالقوه از پذیرش مجدد ۷۵ درصد از بیماران جلوگیری می‌کند.

این دستگاه را می‌توان به‌راحتی در خانه بیمار نصب کرد و هر زمان که بیمار به‌سادگی از کنار مانیتور رد شود، حجم پای بیمار را در طول زمان ردیابی می‌کند. از آنجایی که ورم پا یکی از علائم اصلی مرتبط با شروع نارسایی قلبی است که یکی از شاخص‌های کلیدی سلامت قلب محسوب می‌شود.

این استارت‌آپ می‌افزاید: سپس این دستگاه داده‌ها را برای تجزیه و تحلیل به فضای ذخیره‌سازی ابری منتقل می‌کند که تغییرات قابل توجهی را در حجم پا مشخص می‌کند و بنابراین مراقبان و متخصصان پزشکی را ترغیب می‌کند تا مداخله کنند. بیشتر اوقات، این مداخله شامل اطمینان از تجویز و مصرف دارو‌های صحیح است.

به گفته مدیرعامل شموس هوشیر، این دستگاه به نسل سوم خود تکامل یافته است و نسخه‌های اولیه از دوربین‌های «راسپ‌بری پی‌آی» (Raspberry Pi) بر روی میله آلومینیومی استفاده می‌کنند.

هوشیر بر اهمیت حفظ حریم خصوصی در اجرای فناوری، تضمین حفظ محرمانه بودن بیمار در حین ارائه بینش‌های مرتبط بالینی هم تاکید کرد. در حالی که تمرکز اصلی بر نظارت بر نارسایی قلبی است، این فناوری ظرفیت آن را دارد که برای کاربرد‌های گسترده تر، از جمله رسیدگی به بارداری‌های پرخطر مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر