صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

بودجه استارت‌آپ‌های فضایی دو برابر شد

استارت‌آپ‌های فضایی با وجود چالش دولت‌ها برای تأمین سرمایه لازم از افزایش بودجه برخوردار شده‌اند تا صنعت فضایی رونق بگیرد.
کد خبر : 905911

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، شرکت آمریکایی اسپیس کپیتال (Space Capital) گزارش فصلی خود از سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در صنعت فضایی را منتشر کرد و توضیح داد که منابع مالی برای استارت‌آپ‌های فضایی در سه ماهه اول بیش از دو برابر شده است و زمینه را برای رشد قوی‌تر اقتصاد فضایی فراهم می‌کند.

عدم قطعیت‌های ژئوپلیتیکی تا حد زیادی باعث افزایش بودجه شده به این دلیل که داده‌های جغرافیایی و تصاویر جمع آوری شده توسط ماهواره‌ها توسط سازمان‌های دولتی برای همه چیز از تجزیه و تحلیل الگو‌های آب و هوا و کشاورزی گرفته تا تغییرات و حرکات در امتداد مرز‌های بین المللی استفاده می‌شود.

برهمین اساس، سرمایه گذاری برای استارت‌آپ‌های فضایی در سه ماهه اول منتهی به ۳۱ مارس از ۲.۹ میلیارد دلار در سال گذشته به ۶.۵ میلیارد دلار و جریان ورودی ۳۳ درصد نسبت به سه ماهه چهارم افزایش یافته است.

با گسترش فناوری فضایی و توسعه فعالیت‌های مرتبط با آن، شرکت‌های فضایی در حال حاضر با یک جذب سرمایه گذاری قابل توجه مواجه هستند. گزارش‌ها نشان می‌دهند که در حال حاضر، صنعت فضایی به شدت توجه سرمایه گذاران را جلب کرده و دارای رونق مثبتی است و باوجود اینکه سرمایه‌گذاری‌های دولتی در این حوزه بسیار زیاد است، شرکت‌های فضایی نیز موفق به جذب منابع مالی از بخش خصوصی می‌شوند.

با توجه به این رشد و اهمیت ویژه‌ای که فضا برای توسعه صنایع مختلف دارد، شرکت‌های فضایی امروزه به عنوان یک بخش مهم از اقتصاد جهانی شناخته می‌شوند. این شرکت‌ها در زمینه‌های مختلفی از جمله ماهواره‌ها، ایستگاه فضایی، تکنولوژی فضایی و گردشگری فضایی فعالیت دارند و به تدریج به یک بازار رقابتی و پررونق تبدیل شده‌اند.

خلاصه‌ای از این موضوع نشان می‌دهد با صرف هزینه‌های بالای دولتی در حوزه فضایی، شرکت‌های فضایی نیز توانسته‌اند با جذب سرمایه گذاری‌های قابل توجهی، به رشد و توسعه خود ادامه دهند و نقش مهمی در اقتصاد جهانی ایفا کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر