صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۲ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۳
معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان:

«شیوه‌نامۀ شناسایی رشد و تعالی صاحبان استعدادهای برتر ادبی هنری و مهارتی در مسیر نخبگی» ابلاغ شد

معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان گفت: شیوه‌نامۀ «شناسایی، رشد و تعالی صاحبان استعدادهای برتر ادبی، هنری و مهارتی در مسیر نخبگی» تصویب و ابلاغ شد.
کد خبر : 905754

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رسول محمدقلی، معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان، درباره «شیوه‌نامۀ شناسایی، رشد و تعالی صاحبان استعداد‌های برتر ادبی، هنری و مهارتی در مسیر نخبگی» توضیح داد: بنیاد ملی نخبگان در راستای گسترش دایره نخبگی بر مبنای سند راهبردی کشور در امور نخبگان و با هدف توانمندسازی، مهارت‌افزایی و ایجاد زمینه‌های رشد و شکوفایی حداکثری استعداد‌های فردی و گروهی صاحبان استعداد‌های برتر در حوزه‌های ادبی، هنری و مهارتی، از این افراد پشتیبانی می‌کند.

وی ادامه داد: بر این اساس، مبتنی بر رویکرد شناسایی فعال، اطلاعات حائزان شرایط از مراکز مرتبط استعلام و بدون نیاز به ثبت درخواست ذی‌نفعان، برای هر یک در سامانۀ اطلاعاتی بنیاد ملی پرونده تشکیل می‌شود؛ سپس از دارندگان شرایط برای ورود به مسیر نخبگی در بنیاد ملی دعوت به عمل می‌آید.

محمدقلی با بیان اینکه برگزیدگان رویداد‌های سطح ۱ در هر کدام از حوزه‌های ذکر شده و همچنین توصیه‌شدگان از سوی نهاد‌های معتبر، از جمله حائزان شرایط ورود به مسیر نخبگی بنیاد ملی هستند، گفت: در این طرح، هر یک از برگزیدگان پس از انتخاب استاد راهبر، «برنامۀ توانمندساز» خود در مسیر نخبگی را با همکاری وی تدوین و اجرایی می‌سازند.

معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: «برنامۀ توانمندساز» شامل مجموعه فعالیت‌هایی است که در سه بخش «تخصصی- تحصیلی»، «توسعه مهارت‌های فردی» و «فرهنگی و اجتماعی» متناسب با سن برگزیده و در چارچوب شیوه‌نامه، با همکاری استاد راهبر و برگزیده برای یک‌سال تدوین و اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان، به منظور انجام فعالیت‌های برنامۀ توانمندساز در مسیر نخبگی از سوی برگزیده، امکان بهره‌مندی از اعتبار و تسهیلاتی را فراهم می‌کند نیز گفت: اعتبار مالی انجام فعالیت‌های برنامۀ توانمندساز، لحاظ امتیاز برای بهره‌مندی از تسهیلات ویژۀ بنیاد ملی شامل کمک‌هزینۀ حضور در مجامع تخصصی خارج از کشور، تسهیلات خدمت نظام‌وظیفه، جذب در دستگاه­های اجرایی و همچنین خدمات تسهیلگر مانند ارائة کمک‌هزینه به منظور تولید اثر و خرید تجهیزات، بخشی از تسهیلاتی است که بنیاد به برگزیدگان این حوزه‌ها ارائه می‌کند.

محمدقلی گفت: همچنین بنیاد در نظر دارد از رویداد‌های سطح ۲ حوزه‌های تخصصی ذکر شده حمایت کند. سطح اعتباربخشی به این رویدادها، با توجه به میزان پشتیبانی از برگزیدگان پس از کسب جوایز، مشخص می­‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر